Træpiller Blue Point – den bedste forbrænding

Har du et pillefyr, som opvarmer din virksomhed eller privaten? Leder du efter træpiller i høj kvalitet til gode priser? Så bør du tage et kig på træpiller Blue Point.

Træpiller Blue Point er et rigtig godt valg til langt de fleste fyr. Disse brænder nemlig godt og har utrolig gode egenskaber. Man kan sammeligne dem med HP-træpiller, som er nogle af de bedste på markedet. Forskellen er bare, at Blue Point er en del billigere, og i mange tilfælde kan du ikke mærke forskel, hvis du skifter. Hvis det altså er en pålidelig træpille til en fornuftig pris, du er på udkig efter, så er det Blue Point, du skal have fat i.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af træpiller Blue Point.

Træpiller – miljøvenlig måde at brænde på

Træpiller produceres af sammenpresset savsmuld og træspåner. Her kan de fleste træsorter anvendes, men det vil typisk være gran, fyr og bøg, der bruges i dine piller. Træpiller er et CO2-neutralt brændstof, som ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver præcis samme mængde CO2, som træet har optaget i skoven, eller som det ellers ville have afgivet, hvis det fik lov til at ligge og rådne i skovbunden. Du kan altså med god samvittighed brænde og opvarme med træpiller, og så kan du med stor fordel vælge træpiller Blue Point.

Derfor skal du vælge træpiller Blue Point

Træpiller Blue Point er danskproducerede piller med lavt aske- og vandindhold. De er desuden fremstillet af 100% rent træ, således indeholder de altså ingen fremmedlegemer såsom sand. Der er altså mange gode grunde til at vælge træpiller Blue Point. Du vil opleve mindre smuld, mindre aske, høj brændværdi – og alt dette til lave priser. Træpiller Blue Point fås både med en diameter på 6 og 8 mm. Når det kommer til brændværdien, har det ingen betydning, hvilken størrelse du vælger. Dog skal nogle stokere justeres ind, hver gang brændslet skifter vægtfylde, og 6 mm har en tendens til at have større vægtfylde. Har du derfor en stueovn eller pilleovn, bør du vælge træpiller Blue Point i 6 mm.