Tips til bedre at kunne forstå dit kæledyrs behov

De fleste vil gøre deres bedste for at forstå, hvad det er, deres pelsede og firbenede bedste ven kunne tænke sig. Men det er ikke altid nemt at forstå, hvilke behov vores kæledyr har. Det kan være frustrerende både for ejeren, men ikke mindst for hunden, som gerne vil kommunikere, men ikke kan. Eller kan den? Det kan den spirituelle vejleder Berit, som har speciale indenfor hunde og dyretelepati, hjælpe med.

Forståelse for dit kæledyr ved hjælp af en spirituel vejleder for dyr

Dyr kan være svære at forstå, fordi de ikke kan tale til os og forklare, hvordan de har det. Men når det er sagt, så kommunikerer dyr langt mere, end vi tror. Det er bare ikke altid, vi opfanger deres måde at kommunikere på. Hvis dit kæledyr virker nedtrykt eller ændrer adfærd, er der typisk en årsag. Men det kan være svært at opklare selv. Derfor kan Berit Højgaard, som er spirituel vejleder for dyr og uddannet professionel dyretelepatør med speciale i hunde, hjælpe med at bringe dyrets følelser og tanker frem i lyset. Berit, som er spirituel vejleder for dyr, kan lære dig, om hunden er stresset, har ondt eller hvad der ellers kan ligge til grund for, at den agerer, som den gør. En spirituel vejleder for dyr kan hjælpe dig med at komme tættere på dyrets behov og tanker ved at analysere adfærden og udøve kropsterapi.

Healing af dyr: Oplever dit dyr smerter, traumer eller stress?

Vores kæledyr kommunikerer ikke på samme måde som os. Men det betyder ikke, at de ikke kan opleve nogle af de samme følelser, som vi kan. Sorg, traumer og stress er også normale følelser for dyr – især hunde. For at få en bedre forståelse for dit kæledyr kan du prøve healing af dyr, som skal hjælpe med at løsne op for mulige smerter i krop og sind med hjælp fra Kranio sakral terapi og Shaman healing. Ved healing af dyr kan begge metoder benyttes, da det løsner dyrets nervesystem og genfinder balancen. Hvis din hund går rundt med smerter, er healing af dyr noget, du bør overveje. Dit dyrs adfærd giver måske mening, hvis du finder ud af, at den har været eller er stresset eller har ondt. Derfra kan problemet løses, uanset om det er følelser eller smerter, som påvirker dyret.