Til hesteejere – Gør din hest lykkelig og giv dem den perfekte hesteboks

Det er vigtigt at huske på, at hestebokse er hestenes hjem – ligesom dit hus er dit hjem. Derfor er det vigtigt, at investere i en god hesteboks, og ikke gå på kompromis. Og en investering det er det: det er nemlig ikke billigt, så det gælder om at vælge rigtigt! Til gengæld hvis du vælger den helt rigtige, så skal du kun købe hestebokse en gang.

En hesteboks, der passer til jeres behov

Der findes mange forskellige slags hestebokse hos PC Maskiner. Hos dem finder du et stort udvalg af hestebokse – ja faktisk lagerførende, og de fremstiller endda hestebokse i specialmål, så du er sikker på at få en boks, der passer lige præcis til dig og din hest. Det er nemlig meget forskelligt, hvad der er behov for, når det kommer til størrelse, tremmer osv.

Det kan også være, at du ønsker en udestald? Uanset hvad, så kan du finde den helt rigtige løsning til dig.

Ting du ellers kan gøre i hestebokse for at gøre det så komfortabelt som muligt for din hest:

  • Hold hesteboksen hygiejnisk: Det er ikke sjovt for en hest at stå og ligge i en beskidt hesteboks. Derudover er der også nogle sundhedsmæssige risici for infektioner, hudproblemer og luftvejsproblemer. Sørg derfor for at fjerne klatter og skifte ud med frisk strøelse, så snart der er behov for det!
  • Indsæt en sliksten: Der er flere fordele ved at have en sliksten i boksen. For det første hjælper den på hestenes salt- og mineral behov. Derudover er det lækkert for din hest, og det er en aktivitet, der holder dem beskæftiget.
  • Konstant adgang til rent og frisk vand: Ligesom du skal have adgang til rent og frisk vand hele tiden, så skal dyrene det også. Sørg derfor for at fylde vand i beholderen dagligt og rengøre den regelmæssigt. Det smarte er også, at du faktisk kan få installeret drikkekoppe i hestebokse, så din hest selv kan tænde for vandet med mulen. På den måde er du sikret, at din hest altid er sikret adgang til frisk vand, når den ønsker, uden at du skal tænke på noget.
  • Blødt underlag: For at give din hest ekstra komfort når den står eller ligger ned i hesteboksen, bør du sikre et blødt underlag – det kan for eksempel være en gummimåtte el.lign.