Tandklinikken Sundhedshuset i Randers – med eget laboratorium, kæbekirurger og topmoderne udstyr

Er din nuværende tandlæge på vej på pension? Vil du gerne finde en klinik med endnu flere specialistområder? Eller vil du bare gerne finde en kompetent tandlæge, der ligger i kort afstand fra din bopæl?

Tandklinikken i Sundhedshuset ligger i hjertet af Randers; der er gode adgangsforhold, hvad enten du kommer med bus, i egen bil eller tager turen til fods. Du får dog ikke kun en attraktiv beliggenhed, men også en tandlæge i Randers, der hører til blandt de meste moderne klinikker i lokalområdet.

Stedet har både eget laboratorium for hurtigere behandlinger, fagligt dygtige kæbekirurger til de mere krævende behandlinger og det nyeste udstyr, der bliver anvendt af de respektive tandlæger og tandplejere i bygningen.

Det er en kæmpe gevinst, at du har det hele samlet på ét og samme sted.

Tandlæge i Randers med fokus på det personlige aspekt

Tandklinikken i Sundhedshuset er en tandlæge i Randers, der altid tager højde for, at du skal føle dig godt tilpas i tandlægestolen.

Du kan først og fremmest se frem til at kunne nyde både TV og musik, mens der bliver boret i baggrunden, så du får tankerne på gled. Klinikken er også bevidst bygget op om hyggelige rammer med et dejligt arbejdsklima, hvor der er plads til alle.

Du vil også altid kun få en kyndig rådgivning hos denne tandlæge i Randers, både som ny og gammel patient. Det gælder naturligvis også, hvis du har udviklet tandlægeskræk og har brug for at genvinde tilliden. Tandklinikken i Sundhedshuset er en tandlæge i Randers, der sørger for, at du får den tid, du skal bruge, ligesom du kan få glæde af klinikkens tætte samarbejde med lokale psykologer.

Smertefri behandling uden tårer

Din tandlæge i Randers kan hjælpe dig med at opnå smertefrie behandlinger takket være det bedste og mest moderne udstyr på markedet, uanset om du skal have fjernet en visdomstand, skal igennem en længere rodbehandling eller har bestilt tid til en tandblegning og lignende.

Tandklinikken i Sundhedshuset har også eget laboratorium, hvilket er gavnligt i flere henseender. Når du skal have lavet nye kroner, kan du f.eks. både fået taget støbning til den nye krone og få den isat samme dag.

Så nu er det slut med at skulle booke tid til flere tandbesøg for den samme behandling.

Hvordan skifter jeg til Tandklinikken?

Det står dig frit for at finde en ny tandlæge i Randers – alt efter ønske. Ønsker du Tandklinikken, så kontakt dem direkte og få hjælp til at gennemføre skiftet, herunder at få overflyttet din journal.