Stanghækkeklipper med imponerende rækkevidde

Er du træt af ikke at kunne nå op over den høje hæk, når den skal klippes? Dette kan en stanghækkeklipper uden tvivl klare.

En Stihl hækkeklipper er den oplagte maskine til at klare klipningen af din hæk. Stihls hækkeklippere findes i mange forskellige udgaver, så der er maskiner til både beskæring og trimning af hække og buske. Hvis du står med udfordringen, om at hækken er høj og svær at komme over, så bør du tage et kig på en Stihl stanghækkeklipper, som leverer en imponerende rækkevidde. Dette gør både hækken nem og overskuelig at klippe samtidig med, at du slipper for at bruge en stige. En stanghækkeklipper kommer nemlig med et ekstra langt skaft, som er den bedste løsning til dig, der har svært ved at nå over hækken.

Fælles for alle stanghækkeklipper fra Stihl er, at de er designet kompakt og robust for at styrke levetiden og kvaliteten på produktet. En sådan stanghækkeklipper leverer samtidig en effektivitet og ydeevne, som man ikke bør tage fejl af. Disse hækkeklippere er også yderst støjsvag. Dette giver dig muligheden for at klipper hækken i ro og mag, uden at du behøver at bekymre dig om at forstyrre naboen. Søger du altså en stanghækkeklipper, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne, så er det en stanghækkeklipper fra Stihl, som er den helt rigtige for dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af stanghækkeklipper.

Stanghækkeklipper – stort udvalg af kvalitet

Skulle du være i tvivl om, hvilken stanghækkeklipper du bør investere i, så frygt ikke.

Blandt det store udvalg finder du bl.a. modellen HL 94 C-E. Dette er en perfekt balanceret stanghækkeklipper med langt skaft til bearbejdning af ekstra høje eller brede hække. Knivbjælken kan justeres og den samlede længde er 242 cm. Maskinen er udstyret med en letvægtsgearkasse samt brændstofbesparende 2-MIX motor med ECOSPEED, når der arbejdes i støjfølsomme områder. Denne stanghækkeklipper er også yderst letstartende.

Du kan også vælge modellen HLA 56, som er en let delbar stanghækkeklipper, der er så støjsvag, at den kan anvendes uden høreværn. Denne hækkeklipper er 210 cm. og 3,8 kg.

Kort sagt så er der med garanti en stanghækkeklipper, som passer til dine krav og behov.