Ståltag – den moderne tagløsning

Mange vælger i dag at få lagt ståltag på, når taget skal fornyes på boligen, sommerhuset eller erhvervsejendommen. Et ståltag er nemlig en tidssvarende, flot og enkel løsning – og så er taget ofte billigere end fx et traditionelt tegltag. Hos Profilmetal A/S i Slagelse har de specialiseret de i fremstilling af stålplader til ståltage. De fremstiller tagplader i mange forskellige udformninger og med forskellige profiler, alt efter hvor ståltaget skal bruges, og hvilket udtryk du ønsker taget skal have.

Eksempler på tagplader i stål

Der er forskel på, hvilket tag der skal lægges, og hvilket tag, der vil være velegnet til en bygning – og klæde bygningen, for tag og bygning skal naturligvis passe sammen. Endelig er der også forskel på, hvor dyrt et tag må være. Hos Profilmetal A/S finder du derfor tagplader i stål i mange forskellige prislejer og med forskellige profiler, og de har også pladerne, der passer til dit projekt. De producerer alle deres tagplader selv, så du er sikker på at få et ståltag i robust kvalitet. Deres sortiment indenfor tagplader i stål inkluderer:

§ Trapezplader med forskellige profiler og forskelligt udseende

§ Bølgede sinusplader til tag

§ Tagstensplader i stål med forskellig stenlængde og faconklippet forkant

Fordele ved et ståltag

Et ståltag har den klare fordel, at det ofte er en meget billigere løsning end et tag i fx tegl eller skiffer. Med deres tagstensplader får du fx et tag, der er billigere end tegl, men ligner et traditionelt tag lagt med tagsten. Derudover er et moderne ståltag:

§ Holdbart med en levetid på mellem 60-100 år

§ Ikke brændbart

§ Ikke fugtabsorberende

§ Så godt som vedligeholdelsesfrit, da det fx afviser mos og alger

§ Let at montere

§ Kan lægges på de fleste bygninger og ejendomme

Da et ståltag er lettere end fx et tegltag, betyder det, at du kan få lagt et tag med deres tagstensplader i stål, selv på bygninger hvor tagkonstruktionen ikke vil kunne bære vægten af et tegltag.

Specialbestillinger til tage

Da de selv producerer deres tagplader, betyder det, at du kan lave specialbestillinger på ståltage hos dem. Hvis du af den ene eller den anden grund ikke kan eller vil bruge tagplader i standardmål, kan de give tilbud på og specialfremstille stålplader ud fra dine specifikationer. Herved får du plader, der passer præcis til den bygning, hvor taget skal lægges – det er også muligt at få tagplader i forskellige farver og med forskellig belægning.