Sjovt og spændende slik fra Airheads

Er du helt vild med det amerikanske slik Airheads? Eller har du altid ønsket dig at smage det? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Det er nemlig muligt at få fat på slikket fra USA og din drøm kan derfor komme til virkelighed. Udvalget af slikket er stort og der findes forskellige smage og det er derfor at du med sikkerhed finder noget, der passer til dit behov. Slikket er helt perfekte som fredagsslik eller, hvis du bare godt kunne tænke dig at forkæle dig selv. Der er nemlig noget til enhver smag, om du er til surt slik eller sødt slik, så finder du det med sikkerhed. Ønsker du derfor noget amerikansk slik, så gå ind på hjemmesiden og få fat på nogle Airheads allerede i dag.

Hvad er Airheads egentlig?

Airheads er en chewy karamel agtig konfekt, som de fleste mennesker i alle aldre kender til. Det er slik som børn kan trække i, mase, og støbe til en masse forskellige skøre former, før de vælger at sætte deres tænder i det. Det er også det der gør Airheads til noget specielt, nemlig at det også er sjovt spise. Karamellen i slikket er b.la. også mere chewier og længerevarende end den traditionelle karamel. Udover det så findes Airheads også i mange forskellige smagsvarianter, derfor du har rig mulighed for at vælge slik, der er surt, sødt eller har frugtsmag. Hvis du er ude efter det, så er Airheads lige noget for dig.

Ting du sikkert ikke vidste omkring Airheads

Skaberen bag navnet Airheads, havde et ønske om at komme op med et navn, som ville blive genkendt, velkendt og iørefaldende og det var derfor at han gik hjem og spurgte sine sønner, hvad de kaldte en ven, som havde gjort noget dumt. Der var en del svar, som der blev smidt ud, men Airheads var det svar, som sad fast og det var det navn han endte med at gå med til slikket. Efterfølgende satte han sig sammen med en grafiker og fik skitseret sit logo og slikkets design. I dag er Airheads en af de største slik virksomheder i Nordamerika, som ikke sælger chokolade.