Se de mange muligheder, der ligger i en offshore container eller en skibscontainer på www.dc-supply.dk

Hos DC-Supply finder du containerløsninger i alle afskygninger. Offshore containere, skibscontainere eller beboelsescontainere er derfor bare et lille indblik ind i de mange muligheder, du står over for på www.dc-supply.dk. Disse fås altid som både standardmodeller og som specialtilpassede løsninger, sådan at kundens ønsker altid er i centrum!

En offshore container fås både i standard- og specialdesign

Hos DC-Supply finder du selvfølgelig et stort udvalg af offshore containere. Disse fremstilles i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod, der alle kommer med en lang række fordele og egenskaber. En offshore container bruges typisk til transport af gods såsom generelle fragtcontainere, bulkcontainere eller beholdere til gas cylindre. Med en offshore container fra DC-Supply kan du derfor fragte alt dette, men du finder også muligheder, hvis du står med gods, der kategoriseres som overstørrelse eller sværere håndterbart gods. I dette tilfælde fås en 20 fods offshore container som enten high cube-model eller dobbeltdørscontainer. En offshore container fra DC-Supply kan derfor gøre det lettere for dig at håndtere, laste eller aflaste enhver form for gods på den mest effektive måde. Der er derfor offshore containere at hente i både standardmodeller og i form af specialbyggede løsninger. Disse kan desuden alle leveres med din virksomheds logo, sådan at alle kan se, hvor varerne kommer fra!

Vælg en skibscontainer til fragt af gods til søs

En skibscontainer er en standardiseret container, også kaldet en ISO-container. Disse er bygget ud fra ISO-standardiseringen, der sikrer, at en skibscontainer produceres i overensstemmelse med både størrelse og holdbarhed. Dette medvirker nemlig, at de mange skibscontainere således kan stables sikkert og ensartet på alle skibe, tog, lastbiler eller fly, de lastes på. Hos DC-Supply kan du få fat på en skibscontainer i størrelserne 30 fod og 40 fod. Disse kan både købes eller lejes og er naturligvis alle godkendt til fragt i form af en CSC-godkendelse. Har du brug for at få dine skibscontainere ombygget eller tilpasset er dette også en mulighed på det store værksted hos DC-Supply. Her tages der efterfølgende hånd om en re-certificering, sådan at du kan bruge din nye speciallavede skibscontainer helt, som var det en ISO-container. Er du interesseret i en skibscontainer til brug som ekstra lagerplads, er dette også muligt med DC-Supply i ryggen. Skibscontainere er nemlig utroligt velegnede som opbevaringsplads på byggepladsen eller i forlængelse af en ombygning derhjemme.

Læs videre på www.dc-supply.dk, hvis du er interesseret i forskellige former for containere, der passer til både fragt- og opbevaringsbehov.