Sælg guld og få penge mellem hænderne

Har du noget gammelt guld liggende, som du ikke bruger? Ønsker du at komme af med det men vil gerne have noget for det? Så sælg guld og tjen penge på dit gamle guld.

Sælg guld handler kort og godt om at få konstateret guldets karat og vægt. Derefter kan værdien af dit guld beregnes. Priserne er alt afhængig af den globale finansielle situation. Det er ikke nemt med et utrænet øje at vide, hvor meget guld der er i dine smykker. Dog findes der ofte et tal eller mærke, der fortæller, hvilken karat guld smykkerne består af. Hvis der eksempelvis står 333, så består dit smykke af 8 karat guld, og hvis der står 750, så består dit smykke af 18 karat guld. Du kan altså nemt og hurtigt få nogle gode penge mellem hænderne for noget, som du ikke længere bruger og bruge dem på lige præcis det, du ønsker. Du kan jo bruge pengene på nogle nye guldsmykker – det er helt op til dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så sælg guld nemt her.

Sælg guld – sådan fungerer det

Først og fremmest skal du kontakte køberne omkring et helt uforpligtende tilbud. Derefter vender de tilbage med et gratis købstilbud på dit guld. Du skal så bestemme, om du vil sælge dit guld, og hvis dette er tilfældet, aftales et møde for præcis vurdering, vejning og evt. syretest. Herefter skal du blot bestemme, om der skal betales kontant, via en bankoverførsel eller med MobilePay. Det er altså super nemt at sælg guld.

Vælg den rigtige køber at sælg guld til

Det er vigtigt, at du er forsigtig med, hvem du vælger at sælge dit guld til. Nogle købere ser ikke nødvendigvis guldets alder eller historie som en del af værdien. Du kan i princippet sælge dit dul til alle, der ønsker at købe det. Dog skal man som virksomhed være godkendt af politiet til at handle med guld. Med over 40 års erfaring indenfor handel af guld, sølv, smykker og antikviteter er det din sikkerhed for at du får den bedst mulige vurdering, hvis du ønsker at sælge dit guld.