Sådan inviterer du på god mad

Der er ikke meget, som kan slå en god omgang mad og lidt dejligt samvær med sine bedste venner eller veninder. Men hvordan kan man planlægge en aften, der ikke bare er som alle de andre?

Vi ser på et par måder, du kan overraske vennekredsen på!

Surprise-eventet

Okay, det er svært at arrangere, men! Når det så endelig lykkedes, er det også en vildt dejlig fornemmelse. For at planlægge et surprise-event, har du brug for allierede. Det kan f.eks. være dine gode venners kæreste eller familie, som er med på at hjælpe dig. Planen er så, at de får ’booket’ de personer, som skal med til eventet. På den måde er deres dag reserveret, men de får stadig en super overraskelse, når de ser, at de rent faktisk skal lave noget sjovt med den gode vennekreds.

Sørg dog for, at du ikke planlægger at invitere alt for mange, da det dermed bliver svært at koordinere, ligesom risikoen for at alle pludselig finder ud af at de skal noget, også kan være med til at give et fingerpeg, som kan tage lidt af overraskelsen.

Den overraskende mad

Når man efterhånden har haft nogle sammenkomster, er det ikke unormalt, at det bliver sværere og sværere at finde på noget nyt at spise.

Overvej derfor, om ikke det er på tide med noget helt særligt mad. Der findes masser af spændende retter, du kan gå ombord i, hvis du ser bort fra det italienske, franske eller danske køkken. F.eks. har de fantastiske madtraditioner i Polen og Vietnam! Der findes mange flere lande, som du kan google mere mad-info frem omkring. Det vigtigste er blot, at du finder på noget nyt, som måske endda udvider horisonten.

Faktisk kan du også gå ned i egnsbestemt mad! Det udvider dine muligheder drastisk. Tænk bare på det danske køkken, hvor f.eks. Sønderjysk mad kunne være en mulighed! Det kan du bl.a. bestille her: https://www.kandihaderslev.dk/

Temaet

Apropos at bruge fantasien! Så er et tema til sammenkomsten altid med til at sætte gang i den. Det behøver ikke nødvendigvis at være noget, som kræver fest og farver, men kan f.eks. være jakkesæt eller 80’er tøj. Der er mange muligheder, og forener du beklædningen med mad og musik, kan I få en mindeværdig aften.