Sådan får du styr på garderoben

Mænds garderober kan se ud på rigtig mange forskellige måder. For nogle mænd handler tøj udelukkende om at have en praktisk funktion. Det skal sørge for, at du ikke fryser og at du ikke får en bøde for at gå nøgen gennem gågaden. Men udover det, betyder det ikke noget, hvordan tøjet ser ud. I den anden ende af skalaen har vi den modebevidste mand, der udtrykker sin identitet og stil gennem sit tøjvalg. For ham ser garderoben helt anderledes ud.

Uanset hvilken type mand du er, kommer din garderoben før eller siden til at trænge til en opdatering. Tøj bliver slidt, måske er du vokset ud af noget af det, eller måske er der en ny årstid, der stiller nogle krav til garderobe. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du få et par tips og tricks til, hvordan du får styr på din garderobe.

Når der skal tilføjes ting til garderoben

Som tidligere nævnt bliver du nødt til før eller siden at tilføje ting til din garderobe af forskellige årsager. Her kan du komme langt med nogle gode t-shirts i høj kvalitet. Det kan være fristende bare at købe det billigste, men det resulterer så også i, at du oftere skal købe tøj. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af tøjet, når du køber nyt.

Når der skal fjernes ting fra garderoben

For nogle er dette en svær proces. At skille sig af med ting er dog en vigtig del af en overskuelig garderobe. Evaluér derfor gerne på dit tøjvalg af og til. Er der nogle tøjstykker, som du ikke har brugt i et halvt år? Hvis ja, hvad er så chancen for, at du får brugt det i det næste halve år? Ved at spørge dig selv om dette kan du formentlig få ryddet op i det overflødige.