Sådan vælger du de rette drejekranse

Står du og mangler nogle drejekranse? Måske du skal bruge dem til kontinuerlig rotation på kraner? Eller måske du skal bruge dem for at skabe en roterende funktion i vindmøller? Uanset, hvad du skal bruge dem til, så findes der drejekranse til ethvert behov – og lige her kan du læse meget mere om dem. Således kan du lære en masse, og det betyder, at du i fremtiden ved præcis, hvilken drejekrans der matcher dine behov bedst. Drejekranse er nemlig roterende enheder, der består af 2 ringe med mellemliggende kugler. Kuglerne ligger i en raceway og skal smøres via smørenipler. Og lyder det præcis, som det, du er på udkig efter? Så læs meget mere om det lige her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg af drejekranse.

 

Drejekranse – med eller uden fortanding?

Der findes et væld af forskellige drejekranse. Du kan få dem fra 300 mm til 2500 mm og alt efter, hvilken diameter drejekransen har, vil belastningen naturligvis være forskellig. Derudover har du mulighed for at vælge, om du vil have en drejekrans med eller uden tænder. Forskellen er blot, at en drejekrans med fortanding fx anvendes sammen med et planetgear, som genererer rotationen. Vælger du derimod en drejekrans uden fortanding, vil du få en drejekrans, der typisk anvendes på løfteborde. Her genereres rotationen altså manuelt. Dermed er det altså forskellige, hvordan rotationen på drejekransen bliver genereret – om det er med planetgear, manuelt eller med en cylinderfunktion. Vi ved, at drejekrans-junglen kan være svær at finde rundt i., og derfor kan du med stor fordel også altid spørge de professionelle til råds, inden du køber.

 

Der findes drejekranse til ethvert behov

Ønsker du således at finde de helt perfekte drejekranse? Så er det naturligvis vigtigt, at du får valgt nogle, der matcher netop dine ønsker og behov samt den opgave, du skal bruge dem til. Du behøver dog ikke at frygte, at der slet ikke findes én til dig. Det store udvalg af drejekranse byder nemlig på noget til ethvert behov, og ønsker du at udforske de mange muligheder, du har? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen og gå på opdagelse i de mange forskellige drejekranse – god fornøjelse!