Sådan kan du gøre de huslige pligter meget sjovere med en Pocketbook

Er du ved at køre sur i de huslige pligter? Selvom det langt fra er alle, der finder det spændende og tilfredsstillende at folde vasketøjet og tørre overflader af, kan du nemt gøre noget for booste din energi og gøre de huslige pligter til ægte ”me-time”.

Har du hørt om en Pocketbook? Læs med videre, og få god inspiration til, hvordan du kan komme til at nyde den sure rengøring blot ved hjælp af en Pocketbook.

Skab tid og rum til fordybelse i den travle hverdag

Førhen læste rigtig mange mennesker bøger. Hverdagen er for manges vedkommende blevet meget travl og hektisk, og så er det ofte aktiviteter, man kan fordybe sig i, der ryger ud til højre til fordel for praktiske opgaver og karriere. Det er bare vigtigt at huske sig selv og huske på, at krop og sind har brug for andet end blot at træde hurtigere og hurtigere i det famøse hamsterhjul.

Med en Pocketbook kan du udføre dagligdagens gøremål, mens du lytter til noget, der giver spænding eller interesserer dig. I stedet for at køre sur i pligterne, kan tiden blive til ”me-time”, hvor du lytter til spændende historier, mens du lader autopiloten tage sig af pligterne.

Tag din Pocketbook med på farten, og udnyt spildtid

En Pocketbook kan bruges alle steder. Sidder du i kø på motorvejen, kan du fylde tiden ud med e-bogen. Står du og venter på, at pastaen er kogt færdig, kan du lytte til din e-bog. Venter du på bussen, eller sidder du i venteværelset ved tandlægen? Så tag din e-bog frem, og udnyt den kedelige ventetid med en afslappende historie, ny viden, eller lad dig rive med i en oplæst spændingsroman.

Find en Pocketbook hos eBookReader

En Pocketbook læser kan give dig den absolut bedste oplæsningsoplevelse. Samtidig er brugervenligheden helt i top, hvilket gør det nemt for alle at navigere i systemet.

Pocketbook læsere minder en smule om en telefon i størrelsen, hvilket gør det nemt at have den i lommen og med rundt på farten. De fås i størrelser fra 3” til 7,8”, så det er nemt at finde én, der passer med dit behov.

Jo større din Pocketbook er, jo nemmere kan det være at anvende den, da du får et større billede. Til gengæld kan passer mindre Pocketbooks bedre til de små lommer.

Med en Pocketbook fra eBookReader kan du give dig selv et afbræk fra hverdagen og lidt selvforkælelse i en travl hverdag.