Rundrejser i USA: Oplev USA fra kyst til kyst

Vil du gerne opleve den amerikanske drøm? Så kan du overveje rundrejser i USA. USA er et af de største lande i hele verden, og derfor er det ikke et land, som kan opleves på en enkelt weekend. Fra storbyernes storby New York til de betagende naturlandskaber ved Niagara Falls og Grand Canyon er der tusindvis af ting at opleve med en uforglemmelig rundrejse i USA. Den eneste rigtig måde at komme rundt på er med en rundrejse i USA. Rundrejser i USA kan tage dig fra kyst til kyst og rammer alle de smukkeste destinationer på vejen.

Skræddersy dine rundrejser i USA

Vil du hoppe fra Bahamas til Hawaii? Tage familien fra kyst til kyst på Route 66? Eller brænder du for at se det Caribiske hav? Hos USA Rejser kan du skræddersy en uforglemmelig rundrejse i USA, så det passer netop til dine behov. Du kan selv sammensætte dit dagsprogram og håndplukke de destinationer, som du allerhelst vil se. Hvis du gerne vil skippe storbylivet og komme direkte ud i den rå natur, så kan USA Rejser tage dig direkte til din amerikanske drømmedestination.

En rundrejse, hvor du får det hele med

Noget af det fedeste ved et land som USA er, at det ikke kun er destinationen i sig selv, som er fed, men også turen derhen. Hvis USA skal nydes i sin helhed, så skal man på kør-selv-ferie. Drop flyturen og sæt dig bag rattet, så du får oplevet hele landet på farten. Hos USA Rejser får du arrangeret en uforglemmelig rundrejse i USA i bil. På den måde kan du komme igennem nationalparker, historiske High Ways og hyggelige små road-side diners med ægte amerikansk charme.

Planlæg en uforglemmelig rundrejse i USA efter dine behov

Med 50 delstater, over 9 millioner kvadratkilometer og et befolkningstal på over 330 millioner, så er USA et af de største og mest mangfoldige lande i hele verden. Så er det overhovedet muligt at se det hele på en gang? Det hele afhænger af dig, din tid og ikke mindst dit budget. Uforglemmelige rundrejser i USA behøver ikke være fra østkysten til vestkysten. Turen kan også bare være langs Stillehavsruten, langs Atlanterhavet eller i USAs sydstater. Rejser i USA er ikke det billigste, så du skal også overveje, hvor meget du har råd til. Vi anbefaler at sætte i hvert fald 2 uger af til din tur, og sørg for at lægge en god opsparing til side inden afrejse.