Mini A Ture – børnetøj til enhver vejrudsigt

Skal der noget nyt i garderoben hos den lille? Leder du efter noget smart og praktisk? Så bør du tage et kig på udvalget fra Mini A Ture.

Mini A Ture er et dansk brand, som har eksisteret siden 2001, og visionen har altid været, at tøjet skal være funktionelt, behageligt og at kvaliteten er i orden. Mini A Ture er skabt til det omskiftlige vejr, som vi har i Skandinavien, og du finder derfor både vinterjakker, flyverdragter, sommerjakker, forårsjakker og meget mere. Kort sagt, kan du altså klæde dit barn i dette tøj ligegyldigt, hvordan vejrudsigten ser ud. Udover dette er sikkerheden også i top. Alle hætter sidder fast med trykknapper samtidig med, at der ingen snore er brugt, som kan sætte sig fast i gyngerne på legepladsen. Vinterjakkerne er vandtætte og varme, mens alt andet overgangstøj er vandtæt, blødt og behageligt. Dette gælder desuden alle produkter fra Mini A Ture, så du kan med god grund købe en cardigan, hue, kjole eller noget andet. Læg også mærke til de fine detaljer og mønstre, som passer til ethvert barn. Du kan altså med stor fordel gå på opdagelse i dette store udvalg, og du finder med garanti noget, der falder i både din og dit barns smag.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af tøjet fra Mini A Ture.

Mini A Ture tager ansvar overfor mennesker, dyr og miljø

Mini A Ture er et brand, som går utrolig meget op i, at alle deres produkter bliver produceret under ansvarlige forhold. Af netop den grund er alle deres produkter også BSCI-certificerede, hvilket betyder, at der er sikkerhed for, at børnearbejde ikke er benyttet, samt at medarbejderne i produktionen alle har ret til foreningsfrihed, kollektive forhandlinger og fair løn.

Noget af overtøjet fra Mini A Ture har en pelskant. Da dyrevelfærd også vægtes højt, stammer pelsen fra finske vaskebjørne, som udelukkende skydes for at holde bestanden nede. Der er nemlig tale om et skadedyr, der er til stor gene for både miljøet og dyrebestanden i lokalområdet. Du kan altså købe tøjet fra Mini A Ture med rigtig god samvittighed.