Køb Acana hundefoder hos mypets.dk

Acana hundefoder bliver produceret på den Canadiske fabrik kaldet Champion Petfoods og bliver lavet ud fra de bedste opskrifter. Virksomheden sælger hundefoderet til 40 forskellige lande i verden og går ikke på kompromis med kvaliteten. Acana hundefoder er især kendetegnet ved et højt kødindhold som stammer fra kilder som fjerkræ, okse, fisk, æg, lam og mere. Hundefoderet er helt uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og genmodificerede råvarer, og består af en kornfri serie (Acana Regionals), en almindelig serie som ikke er kornfri (Acana Classics) samt en serie som er baseret på en enkelt proteinkilde (Acana Singles). Acana Regionals og Singles er specielt egnet til hunde der døjer med hund- og pelsproblemer.

Acanas filosofi omkring hundefoder er, at hunden altid kommer i første række, hvilket også er grunden til der bliver lagt massere af kærlighed i alle foder poser. Det er netop en af årsagerne til at Acanas hundefoder ikke bliver produceret som masseproduktion når der skal produceres foder til dyr. Alle Acanas produkter bliver udelukkende lavet i deres køkkener i Alberta i Canada, så virksomheden kan sikre sig, at der kun bliver produceret foder i allerhøjeste kvalitet. Virksomheden lægger nemlig stor vægt på, at de råvarer, som bliver brugt til foderet er gode og desuden er alle produkterne godkendt til, at mennesker ligeledes kan spise foderet. Derfor er Acanas produkter til dig, som sætter din hund i førsterække og vil sørge for at den får det helt rigtige foder.

Fordele ved Acana hundefoder

Alle råvarer, der bruges i Acanas produkter, er af allerhøjeste kvalitet, så meget at de er velegnet til at mennesker kan spise dem også. Da hundefoderet er af topkvalitet og uden korn, vil din hund også have væsentligt mindre mængde afføring.

Acana Sports & Agility er specielt udviklet til meget aktive hunde, der kan få glæde af foder som er rigt på protein of fedt, for at sikre vedvarende energi og udholdenhed. Hunde af små racer kan med fordel fodres med Acana Adult Small Breed da foderpillerne er tyndere og mindre, så de små hunde har lettere ved at spise dem.

Overvægtige hunde kan drage nytte af Acana Light & Fit, så de kan slippe af med de overflødige kilo, da foderet indeholder lavere fedt og kulhydratmængde, samt en masse protein. Acana Senior er til ældre hunde og indeholder ingen hurtige kulhydrater som kartofler og korn, men i stedet grøntsager og lavglykæmiske frugter, da de har brug for et foder der ikke feder for at undgå risikoen for livsstilssygdomme ved overvægt.

Hop ind på mypets.dk og find det rette foder til din hund. Vi går op i din hunds helbred og det burde du også.