Kalvehytter og foderhække til landbrug fås hos Dan Egtved

Skal du have nyt inventar til stalden eller andet tilbehør til gården, så er Dan Egtved stedet for dig. De har utroligt gode produkter i høj kvalitet, der netop gør, at de holder i lang tid. Du kan derfor være sikker på at deres foderhæk og kalvehytter er det rette valg til din gård.

Find en foderhæk i galvaniseret stål til udebrug på www.dan-egtved.dk

Du skal selvfølgelig altid sørge for, at dine dyr har adgang til mad og med en foderhæk fra Dan Egtved, er du sikret netop dette. En foderhæk er med til at give dyrene en rutine. Det vil være et samlings- og opholdssted, som altid har mad tilgængelig for dem. Disse foderhække fås i galvaniseret stål eller plast og er lavet med tanke på dyrenes sikkerhed. Derfor kan du også være sikker på, at en foderhæk kommer i utrolig høj kvalitet. En foderhæk kan desuden bruges af mange forskellige dyr, både heste, grise og køer. Du finder dem i forskellige variationer, så det er muligt at få dem, der giver mest mening hos dig. En foderhæk kan desuden anvendes både inde og ude. Dan Egtved har over 90 års erfaring med inventar til stalde, og kan derfor garantere en høj kvalitet. Tag kontakt til dem, hvis du har spørgsmål angående deres produkter.

Beskyt kalvene med kalvehytter i høj kvalitet

Du kan selvfølgelig også finde smarte kalvehytter hos Dan Egtved. Dem kan du også være garanteret er lavet i en utrolig høj kvalitet med tanke på komfort og effektivitet. De beskytter blandt andet mod ekstrem varme og kulde grundet et polyesterlag, der modstår solens UV-stråler. Dette er med til at modvirke store forskelle i temperatur. Foruden dette yderste lag udgøres kalvehytterne også af et lag i midten og et indre lag. Det midterste lag af glasfiberforstærket polyester er med til at sikre hyttens styrke og holdbarhed, og det inderste lag med glad overflade gør vedligeholdelse og rengøring nem og enkel. Af samme årsag har de også lavet kalvehytter uden blinde hjørner, så der ikke vil være tilbagesprøjt ved brug af højtryksrenser. Deres kalvehytter er utroligt holdbare, men skulle der dog alligevel forekomme små skader, er de lette at reparere. Tag ind forbi dan-egtved.dk, og lær mere om deres kalvehytter og andet staldinventar.

Dan Egtved har alt, du skal bruge til inventar i stalde, samt praktiske elementer til marken. Du kan tage et kig på deres udvalg, eller tage kontakt, hvis du har spørgsmål.