Istex garn – strik med islandsk uld i høj kvalitet

Er du vild med at strikke? Leder du nu efter noget nyt garn til dit næste projekt? Går du op i, at garnet skal være høj kvalitet? Så bør du forsøge dig med Istex garn.

Hvis du gerne vil have et strejf af ægte islandsk uld i din hjemmestrik, så er Istex garn nemlig det helt rette for dig. Istex garn omfatter kvaliteter og designs, som egner sig utrolig godt til f.eks. at strikke islandske sweatre, sjaler og tæpper.

Istex er en gammel virksomhed med rødder helt tilbage til 1896. Man har siden dengang haft fokus på at producere luksuriøse kvalitetsvarer inden for garnindustrien. I dag står Istex for hele 99% af den islandske uldbehandling, hvor firmaet køber uld direkte fra landmændene, og de islandske landmænd ejer derfor 80% af virksomheden. Hos Istex har man stor fokus på islandsk kultur, design og miljø, hvilket afspejler sig i, at deres garn uld er Oeko-Tex-certificeret. Istex garn består af 100% uld, dog med en enkelt undtagelse i produktet Hosuband, som indeholder nylon, der gør det mere modstandsdygtigt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Istex garn.

Dette kan du bruge Istex garn til

De dejlig bløde uldgarnnøgler kan naturligvis bruges til mange ting. Det flotte, lækre garn omfatter forskellige typer, som kan bruges til forskellige projekter. Eksempelvis er Alafosslopi garnet rigtig godt til beklædning, når du skal være udendørs. Dette kan f.eks. være en hue eller handsker om vinteren, og det kan være en dejlig cardigan eller sweater til de kølige sommeraftener.

Et andet lækkert Istex garn er Einband uld. Da dette garn er meget fint og let, er det velegnet til let og luftigt tøj såsom en cardigan eller et sjal. Dette er blot nogle af de ting, som man kan begive sig ud i med Istex garn. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du finder Istex garn i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag, og der er med garanti også noget, der tilpasser lige netop dine behov.