Isoler dit hjem og spar på energiregningen

Isolering er hjemmet er en god investering, hvis du gerne vil spare penge på den lange bane. Det er ikke ligefrem gratis at isolere, men du kan sagtens gøre det til en overkommelig pris. Så spørg rundt derude og Få et tilbud på isolering af loft eller andre steder i hjemmet.

Kan det overhovedet betale sig at isolere?

Det korte svar er ja, det kan betale sig at isolere dit hus. Selvom isolering ikke er gratis, er det simpelthen en af de bedste investeringer, du kan gøre. Et godt isoleret hus kan spare mange tusinde kroner hvert eneste år, og kan således hurtigt tjene sig selv ind. De fleste investeringer vil således være tjent ind inden for 8-10 år, og mange kan endda være tjent ind på 2 år.

Loftsisolering

Loftisolering er også en vigtig del af et energibesparende hjem. Hvis dit hus er bygget mellem 1950 og 1990, er det sandsynligt, at der mangler loftisolering. Og det er vigtigt, at loftet er ordentligt isoleret, da varme som bekendt søger opad. Loftisolering er ikke en lille opgave, men det er noget af det bedste du kan gøre for dit hus. Derfor er det også en investering, som kan tjenes ind inden for en overkommelig årrække.

Hulmursisolering

Hulmursisolering er en billig og effektiv måde at isolere dit hjem. I ældre huse består ydermurene ofte af to separate mure med et mellemrum i midten. Her kan der sprøjtes isoleringsmateriale op. Dette er en skånsom og billig isoleringsmetode, da der kun skal fjernes et par mursten for at sprøjte isoleringsmaterialet ind. Derfor er investeringen i hulmursisolering også hurtigt tjent ind.

Vinduesisolering

Der kan slippe meget varme igennem dine vinduer. Heldigvis kan du faktisk selv fikse uden hjælp fra professionelle. Med en helt almindelig tætningsliste kan du sænke varmeudslippet betragteligt og spare penge på en lille investering.