Invester i moderne og intelligente headsets fra Plantronics

I den moderne verden med elektronisk teknologi kommer man ikke langt uden et ordentligt headset. Det er ikke al elektronik, som direkte kræver et headset, men for langt de flestes vedkommende kan du få endnu mere glæde af dine enheder ved at anskaffe dig et headset af god kvalitet. Det gælder, om du har computere, smartphones, musikanlæg eller andre enheder, der kan afspille lyd.

Der sælges efterhånden headsets næsten alle vegne fra supermarkedernes spotvarer til stormagasinernes elektronikafdelinger. Men den bedste kvalitet får du, hvis du investerer i et kvalitetsbrand som Plantronics headsets.

Avancerede Plantronics headsets

Uanset om du køber et Plantronics headset som privatperson eller til virksomheden, bør du overveje, hvad du reelt set har brug for. Nogle foretrækker eksempelvis headsets med ledning, mens andre nyder friheden ved trådløs tilslutning.
Det kan også være værd at overveje, om du vil få mere brug af dit Plantronics headset, hvis der er ekstra komfortable puder eller andre ergonomiske tiltag.

Et Plantronics headset kombinerer lyd, stil og komfort. Alt efter serie og model er Plantronics headsets udstyret med eksempelvis Smart Sensor-teknologi, støjreducerende mikrofon, equalizer-funktion til optimering af lydkvalitet og SoundGuard teknologi som beskyttelse mod pludselige høje lyde.

Trådløse modeller fra Plantronics som Voyager-serien har en lang rækkevidde og lang batteri levetid. Det gør disse headsets til en vinder, hvis du ønsker en helt trådløs oplevelse.

I erhvervslivet og i særdeleshed i kontormiljøer af enhver art er moderne og intelligente headsets i professionel kvalitet en absolut nødvendighed. Det får du med headsets fra Plantronics.

Køb dine Plantronics headsets hos Headset.dk

Headset.dk startede i 1997, og virksomheden har fokus på headsets til kontormiljøer og tilbyder kyndig vejledning i produktudvalget.

Headset.dk forhandler et bredt udvalg af Plantronics headset. Sortimentet omfatter blandt andet trådløse modeller, gamer-headsets, headsets med ledning, udgaver optimeret til Teams og Skype samt rigeligt med tilbehør.

Headset.dk sælger imidlertid også andet end headsets. Firmaet samarbejder med en række producenter af bordtelefoner som Polycom, Siemens og Ericsson. De kan derfor levere udstyr til udvidelse eller oprettelse af telefonsystemer i virksomheder.

Siden 2005 har Headset.dk samlet viden inden for ergonomisk IT-udstyr og har i dag et bredt sortiment af bl.a. mus og tastaturer, arm-, fod- og rygstøtter, konceptholdere, belysning og andet udstyr. Har du spørgsmål til produkterne, kan du altid få kyndig vejledning fra et fysiologisk og ergonomisk perspektiv, hvis du henvender dig hos Headset.