Hos Herning dyrehospital er dit kæledyr i trygge hænder

Når man ejer et kæledyr, har man et stort ansvar for dets trivsel og sundhed. Dette ved de alt om ved Herning dyrehospital. Deres ansatte forstår således det stærke bånd, som der er mellem en ejer af et kæledyr og sit kæledyr. De arbejder af den grund passioneret for at behandle ethvert kæledyr så godt, som de overhovedet kan – det fortjener kæledyr nemlig. Klinikken tilbyder både helbredstjek og behandling af kæledyr. Det er vigtigt for dem at skabe en tryg oplevelse for både kæledyr og ejer. Derfor har de særligt fokus på kommunikation mellem dem og kæledyrsejerne, som har brug for indsigt i deres kæledyrs sundhed og eventuelle behandlinger. Både sundhedstjek og behandlingsforløb er således trygge for kæledyrsejere og deres kæledyr hos Herning dyrehospital.

Muligheder ved Herning dyrehospital

Herning dyrehospital har altid tid og lyst til både kæledyr og ejere. De viser altid omsorg og er fagligt dygtige. Dette, ved de nemlig, har afgørende betydning for tryghedsfølelsen, når man kommer ved klinikken. Klinikken har en vision om, at de med omsorg og faglig dygtighed kan skabe de bedste behandlingsforløb og sundhedstjek, og de tror desuden på, at det er sådan, man kan skabe tillidsfulde forhold mellem klinikken, ejere og kæledyr. Hos klinikken tilbydes en bred vifte af behandlingsformer og forløb. Iblandt disse er blandt andet ernæringsvejledning, blodprøver, fysioterapi og genoptræning, operation, neutralisering, røntgen, scanning, sundhedsundersøgelse, tandpleje og vaccination. Hvis dit kæledyr skal i behandling, sørger de for at skabe trygge rammer for dyret, så det kan føle sig tilpas ved forløbet. De oplyser dig om alt, hvad du har brug for at vide, fordi de ved, at både du og dit kæledyr har brug for at føle sig trygge.

Sundhedstjek ved Herning dyrehospital

Ved Herning dyrehospital laver de sundhedstjek af kæledyr. Det er vigtigt, at kæledyrs helbred tjekkes mindst én gang årligt. De har nemlig, ligesom mennesker, godt af at få sit helbred tjekket med jævne mellemrum af dygtige sundhedsprofessionelle. Ved helbredstjek kan man finde ud af, om ens kæledyr er sundt og raskt. Kæledyr kan være gode til at skjule sine symptomer, så selvom man selv holder øje med deres helbred og opførsel derhjemme, kan man ikke være sikker på, at de ikke døjer med géner af en slags. Uddannede dyrlæger er trænede i at bemærke, hvis dit kæledyr er sygt eller har andre sundhedsproblemer som en skade. Desuden kan man ved sundhedstjek lære om sit kæledyrs helbred. Eksempelvis kan du blive guidet i, hvilken diæt det bør spise, hvor meget motion, det bør dyrke, og om det er udsat for at udvikle en sygdom senere i livet.