Høj kvalitet i produkter fra CND

Er du træt af, at få ridser i din ny-lakerede negle? Så er CND Shellac helt perfekt til dig. Drømmer du derfor om, at have de flotteste negle, så er du også helt sikkert bevidst omkring den problematik, der er når man får fnuller og ridser i ens neglelak. Det er ofte det der sker når man lige har lagt den flotteste lakering og den er en utrolig træls følelse. Heldigvis findes CND Shellac lakkerne og de er perfekte imod netop denne problematik. Det tog brandet hele 5 år, at skabe den første neglelak, men man kan sige at den har været hele ventetiden værd. Neglelakken er en kombination af den almindelige neglelak og så en gele. Det betyder at du får tingene fra den normale neglelak og så får du holdbarhed fra den geleen. Udvalget af den type neglelak er stor og det betyder at du kan få den i flere forskellige farver. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på noget CND neglelak. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Historien om CND

CND eller som det også hedder, Creative Nail Design er verdens største når det kommer til udbud og uddannelse til den professionelle neglebranche. Brandet står b.la. bag ved verdens mest solgte neglelak, nemlig CND Shellac. Det er selvfølgelig også verdens mest holdbare neglelak. CND har udviklet og tilbudt professionelle ydelser og produkter lige siden 1979. Det, der er specielt ved disse produkter er, at de bliver undersøgt og testet meget omhyggeligt lang tid før at de når kunden eller den professionelle behandler. Produkterne er udviklet i egne laboratorier, der i mere end 40 år har udviklet har opbygget en teknologisk know-how og ekspertise til at konstruere præcist de produkter som folk har brug for og ønsker. Ordene bag CND er derfor Passion, Erfaring og en banebrydende innovation.

Stort udvalg af produkter fra CND

Inde på siden finder du et stort udvalg af produkter fra CND. Du kan få produkterne i forskellige farver, så du altid har den farve, der passer til din stil. Da udvalget er stort finder du med sikkerhed også nogle produkter, der passer helt perfekt til dig og dit behov. Gå derfor ind i udvalget lige nu og skaf nogle produkter fra CND