Hedenhus forhandler både kakaosmør og flydende økologiske olier i lækker kvalitet

Hedenhus efterstræber at kunne levere bæredygtige løsninger i høj kvalitet. Dette er også ambitionen bag deres webshop, der siden 2015 har forhandlet hverdagsprodukter, som fremmer en grønnere hverdag. Gå på opdagelse i et stort udvalg af økologi, bæredygtighed og naturlige produkter på www.hedenhus.dk. Her kan du blandt andet finde både faste og flydende økologiske olier.

Kakaosmør har mange praktiske anvendelsesmuligheder

Under kategorien faste olier finder du blandt andet kakaosmør. Kakaosmør fra Hedenhus er altid af økologisk kvalitet, hvilket gør den til et naturligt produkt, der er fuldt ud sikkert at bruge til både hud og hår. Ligeledes er kakaosmør fra Hedenhus udvundet af frø fra Theobroma Kakao træet, der ikke har gennemgået nogle former for kemiske processer. Denne lækre version af kakaosmør er derfor yderst velegnet til både læbepomade, salve, creme eller sæbe — ligesom at den også kan bruges til madlavning eller under fremstilling af chokolade. Den uraffinerede og koldpressede kakaosmør dufter derfor naturligt af chokolade, hvilket de fleste mennesker sætter pris på. Er du dog ikke fan af denne duft, kan du købe duftreduceret kakaosmør, som er reduceret gennem en proces, der bruger vanddamp og ikke kemikalier. Konsistensen er fast ved stuetemperatur og flydende ved omkring 40 grader celsius. Smørret kan derfor let blødgøres ved at varme det i hænderne, hvis du vil bruge det rent.

Lav produkter til hudpleje med flydende økologiske olier

Hedenhus er ligeledes forhandler af flydende økologiske olier i lækre kvaliteter. Disse flydende økologiske olier fås i alskens varianter, der omfatter alt fra abrikoskerneolie til aleo vera olie. Er du på udkig efter flydende økologiske olier til brug i hudpleje, bør du rette blikket mod enten hybenkerneolie, avokadoolie eller mandelolie. Netop disse olier er pakket med essentielle fedtsyrer, vitaminer og proteiner, der er med til at blødgøre og hele uren eller irriteret hud. Dette udvalg af flydende økologiske olier er derfor perfekt i forlængelse af de lav-selv-kosmetiksæt, du kan få fingrene i på www.hedenhus.dk. Leder du efter flydende økologiske olier, du kan bruge som massage blanding derhjemme, er hvedekimolie præcis, hvad du mangler. Dette skyldes oliens sammensætning af fedtsyrer og vitaminer, der fremmer cirkulation og dannelse af nye celler. Netop denne olie kan sågar fungere som en naturlig beskyttelse mod solen, da den ublandede olie har en UVB SPF-faktor på 20. Det store udvalg af flydende økologiske olier stopper dog ikke her. Du finder nemlig også olier såsom morgenfruolie, hjulkroneolie, arganolie, jojoba olie eller MCT olie. Alle olie fra Hedenhus er selvfølgelig fuldt ud naturlige og økologiske — for ikke at nævne godt prissat!

Besøg derfor www.hedenhus.dk, hvis du kunne tænke dig at finde ud af, om gør-det-selv-kosmetik er noget for dig!