Hav dit barn tæt på, på indkøb

For mange forældre er ens eget barn det kæreste, man har i livet. Det er trods alt også et helt menneske, som stammer fra en selv. Det betyder også, at langt de fleste forældre til små børn, vil gøre nærmest hvad som helst for at beskytte barnet konstant. Man vil helst ikke tvinges til at lade dem ude af synes længe.

Tøj til små børn

Noget af det fede ved at have et barn, der endnu er så ungt, at det ikke har selvstændige holdninger til ting såsom tøj, er, at man da selv kan få lov at bestemme, hvad de skal klædes i. Det er en stor frihed ikke kun at kunne vælge tøj til sig selv, men også til et andet, lille væsen. Det er et fantastisk ansvar. Du kan helst sikker finde noget sødt og klædeligt tøj fra molo. De har bl.a. tøj med hajer og andre fisk på. Mange børn begejstres en del ved synet af ægte dyr på deres tøj, så den forkærlighed kan du vel lige så godt spille lidt på allerede nu – se mere molo her. Vil du gerne kunne knytte dit barn lidt tættere til dig, når du er ude at handle, end du i øjeblikket har mulighed for? Så kunne det være værd at investere i en bæresele fra konges sløjd.

Bæreselens fordele

Med en bæresele er der ingen risiko for, at dit barn pludselig forsvinder for dig, ved at du kommer til at efterlade barnevognen. Du har i stedet hele tiden dit barn tæt ind til kroppen, hvor både du og barnet vil føle sig trygge ved at være. Det er et naturligt instinkt for babyer at elske at være tæt på deres forældre, fordi de da er uden for fare og under beskyttelse. For forældre føles det også trygt og nært at have styr på barnet.