Gør det nemt at bade med CVK – få vandtæt beskyttelse

Hvis du over et længere stykke tid regelmæssigt skal have medicin intravenøst, altså sprøjtet ind i blodet, får du nok et CVK – et permanent centralt venekateter. Selvom det at gå rundt med et CVK letter en række opgaver fra medicinering til blodtransfusioner og kemoterapi, bringer det også nogle daglige udfordringer med sig. Bl.a. når du bader dig, er du nødt til at være obs på, at katetret er der.

Vandtæt beskyttelse af borgerens CVK

Men nu findes der produkter at gøre brug af såvel på sygehuse som i hjemmet, når patienter eller borgere med CVK skal bade eller vaskes. Hos Specific Care kan du få 100 % vandtæt beskyttelse ved at gøre brug af deres badeovertræk og uniafdækninger. Førstnævnte egner sig godt til arme og ben, der er lagt i gips, mens de sidstnævnte er oplagte at bruge til at dække katetre og dræn på kroppen.

Slip for mere omstændelige løsninger

Uniafdækninger fra Specific Care er genanvendelige, er uden latex og er EU-godkendt medicinsk udstyr. Uniafdækninger kan strækkes en smule, så du også kan dække større bandager. Med disse kan du spare en masse tid, siden du ikke behøver gøre brug af mere omstændelige løsninger, der i øvrigt kræver mere teknisk snilde for at gøre helt vandtætte. Overvej badeafdækninger til patienter.

Hvad byder Specific Care ellers på?

Specific Care laver i øvrigt også andre omsorgsløsninger til brug af borgere og sundhedspersonale, da de også sælger doseringsmaskiner, der kan stilles an i private hjem og bruges til at minde borgere om at tage deres medicin til tiden – og alarmerer plejepersonale, hvis en borger ikke tager en dosis.

Og så har de læsebriller forbeholdt apoteker, så de spænder bredt, hvad produkter gælder. Kontakt Specific Care, hvis du er interesseret i deres produkter, der kan lette arbejdsgange i hjem og sygehus.