Gør noget ekstra ud af de særlige dage med et Dannebrogsflag

Har du lige fået en flagstang og er på jagt efter et Dannebrogsflag af god kvalitet? Eller kender du nogen, som står i en lignende situation, og som du godt kunne overveje at give et flag i gave? Så kan det være, at du skal overveje et flag fra Langkilde & Søn, der leverer flag i høj kvalitet og er Kgl. Hofleverandør. Lyder det som noget for dig? Så kan du altid læse mere om virksomhedens Dannebrogsflag i denne artikel.

I Danmark er vi glade for at flage, og i mange tilfælde dukker Dannebrog ofte op i forbindelse med fødselsdage og andre særlige begivenheder. Det er en måde at adskille de store dage fra alle andre, og det er en måde at fejre hinanden på. Fordi vi anvender Dannebrog så meget, er det også vigtigt at få et flag af en god kvalitet, så det kan holde længe – og lige netop dette er muligt hos Langkilde & Søn.  Virksomheden leverer flag af god kvalitet, så de kan stå imod både vind og kulde, og på den måde kan du beholde det over en lang periode. Hos de Kgl. Hofleverandører er det muligt at vælge mellem fire forskellige flag til hver sin pris. Langkilde & Søn tilbyder deres jubilæumsflag, der hedder Dannebrog 1219, men du kan også få deres luksusflag, deres originale flag og det billige flag til din flagstang. I alle tilfældene vil du modtage flaget i en lille lærredspose med broderier på. Virksomheden sælger også små flag til borde, lagkager, fødselsdagsflag, flagranker og andre varer, så du burde kunne finde lige de flag, der passer til dit arrangement.

Vær med til at fejre dine bekendte med et Dannebrogsflag

Køb Dannebrog på Langkilde og Søns hjemmeside eller find et gavekort, hvis det passer bedre. I begge tilfælde er det muligt for dig at glæde andre med et flag i gave. Samtidig kan du på virksomhedens hjemmeside læse om, hvordan du skal hejse dit nye Dannebrogsflag på den rigtige måde. Du kan også se, hvordan et knob skal laves, så flaget sidder ordentligt fast. Hvis du køber dit Dannebrogsflag på Landkilde og Søns hjemmeside, vil du få leveret dine varer i løbet af 1-3 dage, og der er fri fragt ved køb af varer for mere end 699 kroner.