Gør hverdagen sjovere med bagetid

Vi elsker alle at bage, og der er ikke noget galt i at bage dit eget brød en gang om ugen, men bagetid er ikke billigt. Med vores tips kan du nyde bagningen og spare penge på samme tid! Den nemmeste måde at gøre bagningen billigere på er at bruge almindeligt mel i stedet for specialmel til bagning. Hvis du vælger almindeligt hvidt mel, bliver det lige så godt. Forskellen er, at bagermel indeholder flere proteiner end almindelig hvede, hvilket gør det stærkere og mere elastisk, så gluten holder sammen i stedet for at falde fra hinanden, når du laver deje. Du kan finde bageremel med forskellige procenter af proteinindhold såsom 8/12/15/18%, som bruges alt efter, hvad du vil bruge det til: højt proteinindhold til til bagning af brød, medium protein til bagning af kager eller proteinfattigt mel til bagning af wienerbrød.

 

Bagetid er lig med en masse forskellige slags mel

Du kan bage på en masse forskellige måder med bagetid. Bagetid er lig med hygge, så det er vigtigt at du har det sjovt når du bager, for du kan mærke det på hvordan brødet smager. Bagetid, bagetemperaturen og bagetider for alle de forskellige bageformer. Brødbagning er så sjovt, når du ved, hvilken bagetid du skal bruge. Fuldkorn er korn, som stadig har alle bestanddele intakte: klid, kim, fibre og endosperm. Dette giver brødet en rig struktur og en masse smag. Det tager ganske vist længere tid end med hvidt mel, men resultatet er det hele værd! Den første regel er, at man ikke må ælte for længe, for så kan brødet blive tørt. Fuldkornsbrød kræver ikke så meget æltning som hvidt brød. Hvis du vil lave fuldkornsbrød i en bagemaskine, anbefaler vi, at du lader

 

Det er vigtigt med gode råvarer når det er bagetid

Når du bager er det vigtigt at du bruger de rette råvarer så bagningen bliver af lækker kvalitet så alle i husstanden kan nyde det. Det er derfor vigtigt at du undersøger markedet og finder de rigtige ting til at lave dine boller eller andre ting du laver, når det er bagetid. Bageentusiaster ved, at bagning bare er fantastisk. Hvis du elsker at bage og drømmer om at bage endnu mere, end du gør i forvejen, har vi gode nyheder til dig: Hverdagsbagning er tættere på end nogensinde før. Lad os komme i gang! Hvad betyder det helt præcist at være en bageentusiast? Du har måske ikke altid nye opskrifter i ærmet, men du kender helt sikkert alle mulige bagetricks og tips, som man ikke kan finde på youtube eller google. Og du bager som en professionel hver gang, du bekymrer dig ikke om, hvorvidt dine kager vil falde sammen eller miste deres form, når de tages ud af ovnen – for uanset hvad der sker, kommer de ud og ser perfekt smukke ud hver gang.