Det kan du lave, når du keder dig

Hvis du ikke ved, hvad du skal få tiden til at gå med, kan du få nogle gode idéer herunder. Der er nemlig mange ting, du kan lave.

Dyk ned i nyhederne

Du kan læse om, hvad der sker på nyhedsfronten – både lokalt på en netavis som f.eks. denne til Mariager Fjord eller de større opdateringer på, hvilke emner der er oppe at vende for tiden. Det kan være oplagt, hvis du ikke har så meget tid, men gerne vil bruge den på at sætte dig ind i verden. Online nyhedsaviser kan du sagtens tage med dig på farten, hvis du keder dig i toget, ligger og slapper af eller gerne vil læse noget, mens du spiser morgenmad.

Vær aktiv – gerne sammen med andre

Hvis du gerne vil fyre noget energi af, er der mange måder at være aktiv på – både alene eller sammen med en god ven. Det kan både være træning, cykle en tur, spille bold, hoppe i sjippetov, eller måske har du tænkt på at lave en løbeklub sammen med andre. På denne måde kan du gøre hele din træning til en hyggelig og social livsstil. Det er også en god metode at få støtte på, for sammen kan I motivere hinanden og give hinanden gode råd omkring jeres træningsrutine. En fast fælles aftale løber man sjældent fra.

Du kan også tage ned i dit lokale fitnesscenter og prøve de forskellige træningsmaskiner af.

Lad kreativiteten få frie tøjler

Kreative sysler kan også være en idé, hvis du gerne vil fordybe dig i noget. Måske er det på tide at strikke trøjen færdig eller fortsætte med at male et billede til væggen. Er du ikke i gang med noget, kan du altid lære en ny aktivitet som f.eks. at hækle eller brodere kort. En scrapbook med forskellige mønstre og tuscher kan også blive et fint tidsforbrug. Du kan også lave hjemmelavede gaver, hvis du kender en, som snart har fødselsdag. Nogle aktiviteter kan du sagtens gå til og fra, som det passer med din tid.