Giv din kat eller hund den bedste kost med naturligt kattefoder og foder til små hunde fra WinnerPlus

Naturligt foder smager bedre! Hos WinnerPlus får du derfor udelukkende fingrene i produkter indenfor kategorien hunde- og kattefoder, der er produceret af naturlige råvarer. Køb alt indenfor foder til små hunde og naturligt kattefoder i topkvalitet til fordelagtige priser på www.winnerplus.dk.

Naturligt kattefoder sikrer din kat en balanceret diæt

Din kat fortjener selvfølgelig det bedste. Netop derfor burde du gå på opdagelse i det store udvalg af naturligt kattefoder i topkvalitet, der forhandles hos WinnerPlus. Naturligt kattefoder betyder, at WinnerPlus producerer tørfoder, der er sammensat af 100 % naturlige råvarer, så din kat kan få mest ud af sit måltid. Foderet er sammensat på en sådan måde, at flere uhensigtsmæssige problemer undgås, så katten kan nyde livet ubekymret. For eksempel har WinnerPlus formået at sammensætte den rette ligevægt mellem calcium og fosfor, og din kat opnår derved optimalt stofskifte. Ydermere indeholder foderet taurin og omega 3/6, der henholdsvist sikrer en sund hjertefunktion og en sund pels. Naturligt kattefoder er produceret uden soya, korn, æg og mejeriprodukter, ligesom det naturligvis ikke indeholder nogle kemiske farve- eller aromastoffer. WinnerPlus har selvfølgelig også sørget for, at du finder naturligt kattefoder til netop din kat. Dette betyder, at du kan vælge mellem kattefoder, der passer indendørs eller udendørs katte, samt killinger eller voksne katte og meget mere.

Foder til små hunde med gode, naturlige ingredienser

Det lækre hundefoder, der forhandles hos WinnerPlus, er selvfølgelig lige så let at få fat på som det lækre kattefoder — ved noget så simpelt som et enkelt klik ind på www.winnerplus.dk! Her finder du for eksempel Premium foder til små hunde. Winner Plus Holistic Mini serien er til hunde i mindre skala, da de ofte kan have godt af foder, der er fremstillet sådan, at det passer deres specifikt anatomiske ernæringsmæssige præmisser. Den lækre produktserie med foder til små hunde er derfor udviklet med de seneste videnskaber i ryggen, sådan at du kan fylde madskålen op med god samvittighed. Foderet er tilberedt med ædle proteinkilder og efterfølgende fulgt op med et afbalanceret niveau af ris og kartofler. I kan vælge mellem kylling, lam og laks som proteinkilde og vide jer sikre på, at det protein, I vælger, er den eneste kilde til animalsk protein i produktet. De små croquettes er lettere at tygge på for de mindre racer, og de gør derfor maden mere fordøjelig. Slutteligt er produktserien rig på urter og røde frugter, der sikrer, at jeres hund optager flere naturlige vitaminer, der støtter immunsystemet på bedste vis.

Læs i detaljer om de forskellige serier inden for hunde- og kattefoder på www.winnerplus.dk, hvor du samtidigt kan finde praktisk information vedrørende butikken i Aabenraa eller andre forhandlere af produkter fra WinnerPlus.