Frokost+ tilbyder en frokostordning i Århus med vegetariske alternativer

Der er mange ting, små som store, man kan gøre for, at arbejdslivet bliver lidt bedre. Én af dem er at tilmelde virksomheden en frokostordning. Er jeres virksomhed bosiddende i Aarhus eller andre østjyske byer som Randers og Horsens? Så er Frokost+ en god frokostleverandør. De tilbyder bl.a. vegetarisk frokostordning, for alle skal selvfølgelig gå mætte fra bordet.

Frokostordning med fokus på sundhed

Man får udelukkende kvalitet hos Frokost+, der tilbyder en frokostordning i særklasse. Det handler om de gode ingredienser og variation, men også om så mange andre detaljer, der skal sidde i skabet for, at en frokostordning også bliver en elsket oplevelse efter et stykke tid. Det er ikke en hemmelighed, at der er mange middelmådige leverandører af frokostordninger – også i Aarhus, hvor Frokost+ primært opererer. Ønsker du en af byens bedste løsninger? Så klik ind på frokostplus.dk, og læs mere om mulighederne.

Bliv endnu en tilfreds kunde hos Frokost+, som elsker at kokkerere til et bredt publikum. Deres frokost leveres i buffet form med masser af godter til enhver type smagspalette og enhvers ønsker til kosten. Der er de sundeste, grønneste salater til dem, der passer ekstra meget på kalorierne. Der kommer naturligvis også næringsrig og hjertevarmende retter til dem, der vil have noget gods og en rigere smag. Al maden er altid af højeste kvalitet.

Hos Frokost+ er det ikke kun muligt at abonnere på deres primære frokostordning. Er der behov for noget særligt i virksomheden? På frokostplus.dk er det muligt at læse mere om deres gode tilbud inden for ekstra forplejning. Få en god pris på noget lækkert, som f.eks. kan serveres til kundemødet eller til fødselsdagsfesten, når chefen fylder år. Her får man en totalpartner inden for catering til erhverv. Det hele starter med en frokostordning. Tilmeld dig i dag på frokostplus.dk.

Vegetarisk frokostordning som menu eller buffet

Alle skal gå mætte fra bordet, og derfor tilbyder Frokost+ også muligheder for allergikere. Det er også muligt med en vegetarisk frokostordning som en tilføjelse til den alm. firmafrokost. Se nogle menuforslag på frokostplus.dk, og find ud af de godter, som tilbydes vegetarer. Deres frokostordning er vegetarisk til topkarakter – ikke med kedelige alternativer, men med masser af gods og smag. Er der få vegetarer? Så er det muligt at få en vegetarisk menu. Hvis der er 5+ vegetarer i virksomheden, så leveres en vegetarisk buffet med masser af lækkert. Bestil firmafrokost i dag på frokostplus.dk, og glæd hver og en i firmaet med frokost i topklasse – leveret til hele Aarhus og omegn.