Forstå krop og sind: tag en uddannelse som kropsterapeut

Kropsterapi handler om at skabe en dybere kontakt med kroppen, så du får bedre forudsætninger for at forstå dig selv og dine problemer, hvilket på sigt vil lede til mere velvære i din dagligdag. Sådan kan kropsterapi kort beskrives, og hvis det er noget, du er interesseret i, kan en uddannelse inden for kropsterapi være et rigtig spændende valg for dig.

Du kan tage en uddannelse inden for kropsterapi hos B:A:M, der giver dig mulighed for at lære om kropsterapi på en unik og holistisk måde. B:A:M står for Body All Mind, og deres uddannelse har til formål at gøre dig til en dygtig behandler, der kan hjælpe andre med at opnå større indsigt i krop og sind til fordel for det daglige velvære for dem, du behandler.

Lyt til kroppen

For at lære at blive en dygtig kropsterapeut der kan hjælpe andre med at komme dybere ind i sig selv, må du først lære at kende dig selv i dybden. Derfor handler uddannelsen i kropsterapi hos B:A:M i høj grad om, at du skal udvikle dig som menneske og komme tættere på dig selv gennem en indre rejse, der på sigt vil gøre dig til en rigtig god kropsterapeut med evne og indsigt til at hjælpe andre.

På uddannelsen vil du komme til at udforske nye sider af dig selv, som du vil lære at arbejde professionelt med i løbet af uddannelsen.

På kropsterapi uddannelsen hos B:A:M vil du blive uddannet af landets førende eksperter inden for faget, hvor du vil lære om alle de innovative behandlingsmetoder, som kendetegner kropsterapi.

Du vil bl.a. blive i stand til at hjælpe folk med fysiske problemer som ondt i nakken, i ryggen eller i ledende, mens du også vil lære at behandle mere dybdegående problemer i sindet som eksempelvis stres eller livstilssygdomme.