Ford Focus – En stationcar for dig, der vil køre godt

Ford Focus stationcar er en af de mest kendte biler i hele verden. Og med god grund. Kombinationen af en god pris samt en forrygende bil har betydet, at bilen igennem flere år har været blandt de mest solgte på verdensplan.

Hele to gange er Ford Focus blevet kåret til Årets Bil i Danmark, nemlig i 1999 og senest ved lanceringen af fjerde generation i 2019. Ford Focus stationcar er altså uden tvivl et rigtig godt valg, hvis du søger efter en ny bil til en stærk pris.

Sikkerheden i top

Du får en bil i topklasse med hensyn til sikkerhed, hvis valget falder på en Ford Focus stationcar. Bilen er blevet tildelt fem stjerner i Euro NCap’s sikkerhedstest. Den automatiske nødbremse var en af det features, som gjorde udslaget i den sidste ende i testen. Nødbremsen, som er standard på alle varianter, registrerer fodgængere og cyklister automatisk både om natten og i dagslys, og sørger for at bremse selv ved en høj hastighed. Du kan også med god samvittighed sætte din familie ind på bagsædet. Ved Euro NCap’s testen scorede Ford Focus stationcar nemlig topkarakter i evnen til at beskytte børn og unge mennesker ved sammenstød både forfra og fra siden.

Intelligent design hjælper miljøet

Ford Focus stationcar fås også som Mild Hybrid, hvor et litiumbatteri lades op ved bremsning. Batteriet hjælper efterfølgende både ved acceleration og start, hvilket er med til at nedbringe brændstofsforbruget, som i sidste ende gavner miljøet. Det hele sker helt automatisk, så du skal kun koncentrere dig om at køre bilen, så klarer det smarte design resten.

Apropos design så er der også andre innovative features ved Ford Focus stationcar. Nye lygter har gjort oplevelsen af at køre i mørke mere behagelig. Ofte har det været et problem i trafikken, at vejen ikke er belyst ordentligt i mørke. Det slipper du for i en Ford Focus stationcar. De avancerede LED-forlygter er retningsbestemte og anvender kamerateknologi, hvilket hjælper lygterne til f.eks. at oplyse vejen langt bedre allerede inden du skal køre ind i et sving.

Lyden i en Ford Focus stationcar er heller ikke til at tage fejl af. Det roste SYNC3-audiosystem er fuldt ud integreret med din smartphone, så du altid kan høre musik, ringe op og få læst tekstbeskeder op, så du kan holde fokus på vejen. Samtidig er der mulighed for at få et head-up display installeret, der giver dig de mest relevante informationer om din køretur.