Fodplejestole

Mange af os har nok i perioder tænkt sig at de gerne vil have fodpleje til deres fødder. Der er generelt mange forskellige råd, og ting som man kan gøre. Rigtig mange tager til klinikker, hvor man sidder i fodplejestole og får behandlet sine fødder. Rigtig mange har også fokus på det derhjemme, og bruger mange forskellige creme eller filer til deres fødder, så man kan få dem til at se ud som man gerne vil. Et af de produkter som enhver næsten har derhjemme er en slidmaskine, eller en slidfil. Ifølge eksperter, så mener de at disse er spild af penge. Netop fordi at slidberedskaber giver fødderne varme, og på den måde bliver den hårde hud dannet. Man vil nemlig ikke kunne undgå friktionen, da omdrejningerne ikke er høje nok. Det vil faktisk bare betyde at man i stedet for at danne hårdhud på 7-10 dage, så vil man nu gøre det på 3-4 dage i stedet. Ens hjerne vil nemlig advarer dig omkring det brænder, og sådan danner den hård hud hurtigere end normalt. Derfor vil det anbefales at man sætter sig på i fodplejestole, og får professionelle til at hjælpe dig på vej.

Lad fodplejestole om arbejdet

Du kan nemlig ikke selv bestemme om du kan gøre noget ved dit hårdhud på fødderne, det er nemlig mængden og karakteren af den hårde hud som beslutter dette. Et rigtig godt forslag er at du dagligt tager en grydesvamp, og tager den med dig i badet hver dag. Et tilfælde som eksperterne tit opdager er at mange forveksler hår hud med tør hud, og hvis du dagligt tager svampen med i badet, og skrubber dine fødder, hvor du bagefter bruger en creme. Du  kan derefter gå ned til en klinik og sætte dig i fodplejestole, og få dem til at fjerne det hårde hud

Drop filen og brug fodplejestole i stedet

Det dummeste du simpelthen kan gøre er at file dine fødder hver dag. Det hjælper simpelthen ikke. Hvis det er vigtigt for dig, og du simpelthen vil have det hårde hud fjernet, så er fodplejestole altså det du skal bruge. Dem på klinikken har mange års erfaring og ved lige præcis hvordan de skal fjerne det uden der kommer nogle bivirkninger.