Flotte ståltrapper og lydisolerende New Yorker glasvægge til dit hjem

www.firstfloorcph.dk er din foretrukne forhandler af New Yorker glasvægge, som bryder rummet smukt og dekorativt og skaber mere lys. Den professionelle hjemmeside har allerede solgt glasskillevægge og ståltrapper m.m. til en lang række tilfredse hjem, som har fået shinet et rum op. Lige meget om det er gangen, badeværelset, stuen eller et helt fjerde rum, der trænger til et ansigtsløft, kan du få hjælp dertil hos First Floor CPH.

New Yorker glasvægge for smukkere lys i ethvert rum

Der er mange fordele ved at vælge en New Yorker væg til at shine et rum i dit hjem op. Hos First Floor CPH er de specialiserede i at designe, producere og montere New Yorker glasvægge i særklasse, både hvad angår udseende og holdbarhed. Med en New Yorker væg bryder du rummet smukt op, og så findes der flere praktiske egenskaber ved væggene. For det første kan du få væggene med lydtæt glas, så det skaber et rum i rummet, til kontorplads eller andet. Samtidig stopper en New Yorker væg ikke lyset for at fylde rummet og kaste smukke skygger over gulv og vægge, alt efter hvilken af modellerne, du falder for. Tjek selv det brede udvalg ud på www.firstfloorcph.dk. Her finder du for eksempel New Yorker vægge med forskellige fag alt efter dine visioner og behov. Køb på firstfloorcph.dk i dag og gør noget nyt i dit hjem.

First Floor CPH designer ståltrapper for ethvert hjem

Har dit hjem flere etager, eller ønsker du at udbygge til endnu en? Så bør du tjekke udvalget af ståltrapper i topkvalitet ud hos First Floor CPH. Med en ståltrappe fra det anerkendte og specialiserede firma er du sikker på at få en både smuk og holdbar trappe, som du vil holde af. Hvad end det drejer sig om en helt ny etage, eller din gamle trappe blot skal udskiftes, så tøv ikke med at gå på udkig her. Lige meget hvordan dit hus er bygget op, er du også garanteret at finde en ståltrappe, der kan passe smukt og perfekt ind. Vælg mellem ståltrapper i modeller som ligeløbs- og kvartløbstrapper samt rundetrapper. Desuden kan du altid kontakte First Floor CPH for yderligere information eller ønsker til din trappe, hvis du skulle have det.

Der er ikke den løsning, du ikke kan få ordnet, hvad angår glasvægge og ståltrapper, hos First Floor CPH. Tjek den imponerende hjemmeside ud med det brede sortiment for enhver smag.