Find en voksenferie der passer til jer

Solen står højt på himlen, lyden af havets bølger spreder sig og I ligger afslappende på stranden med en drik i hånden. Roen sænker sig over jer, og I glæder jer over lidt kvalitetstid. Voksenferier er efterhånden blevet et større fænomen, der især egner sig for par, der ønsker sig tid til hinanden.

Et bredt udvalg af voksenhoteller verden over

Hvis I ønsker en ferie uden børn, er der utallige af muligheder. Flere rejseselskaber tilbyder såkaldte voksenhoteller, hvor der er en aldersgrænse for gæsterne. Det betyder at ved at vælge et voksenhotel, er der ingen børn, der render rundt. Dette betyder også, at I vil kunne se frem til anden atmosfære. En mere afslappende en af slagsen, eftersom alle gæsterne har valgt hotellet for at få lidt mere ro, end man normalt gør på et all inclusive hotel fyldt med børnefamilier. Voksenhoteller findes flere rundt i verden, så det er bare at vælge destinationen. Ønsker I at tage mod varmere himmelstrøg eller på en storbyferie?

Fart over feltet eller ren afslapning

En ferie uden børn betyder, at i helt selv kan bestemme hvad I vil bruge ferie på. Vil I bruge den oplevelser og forskellige aktiviteter, eller bare afslapning ved poolen. Hvis I ønsker at aktiv ferie er der voksenhoteller, der tilbyder forskellige aktiviteter, såsom yoga og power step. Hvis I derimod ønsker en mere afslappende og romantisk ferie, findes der også voksenhoteller med spaafdelinger, hvor I har tid til hinanden, uden at skulle holde styr på ungerne hele tiden.

Så hvis I går og drømmer om en ferie uden børn, er der rigeligt med muligheder for at komme lidt væk hjemmefra og få tid til hinanden. Det kan være en god ide at tage et kig online, og se om I kan finde lige præcis den voksenferie, der passer til jer.