Find en revisor, der kan hjælpe med lidt af hvert

At finde en revisor i hovedstaden er nok ikke specielt svært. Eller: Det er det overhovedet ikke, så du kan godt tillade dig at være lidt kræsen og vælge en revisor, der kan hjælpe med andet end ”blot” at tjekke, at bogføringen er udført korrekt, og sørge for at der kommer påtegning på årsregnskabet. Men hvad kan du ellers bruge en revisor til? Faktisk så kan revisorer hjælpe firmaer på flere fronter.

Stagnerer firmaet? Kontakt en revisor i København

Fx kan det være, en revisor København kan hjælpe dig med at få idéer til, hvordan du får et firma, der for tiden stagnerer, til at komme på ret kurs igen. Måske er der nogle ting i forretningsplanen, der bør laves om, fordi markedet har ændret sig. Måske er det de forkerte KPI’er, som du bruger til at måle, hvor godt virksomheden klarer sig. Eller måske kan interne omstruktureringer give mening.

Hjælp til salgsmodning af virksomheden

Det kan også være, du ønsker at salgsmodne din virksomhed. Nogle vælger at sælge skuden, når de når arbejdslivets afslutning. Andre har en rutine med at bruge nogle år på at bygge en virksomhed op for så at sælge den for et kolossalt beløb. Uanset hvad kan en revisor hjælpe dig med at gøre dit firma ekstra attraktivt for nye ejere. Kontakt en revisor, hvis du overvejer at sælge din virksomhed.

Skal virksomheden afhændes til næste generation?

Måske står du i den situation, at du er usikker på, om du burde sælge firmaet eller lade det gå i arv til den næste generation. En revisor kan hjælpe dig med at afklare fordele og ulemper, når du vejer salg ud af familien op mod generationsskifte. Ved siden af alt dette kan du hos nogle revisorer også tegne abonnementer på strategi- og skatterådgivning, og du kan få hjælp til de træge inkassosager.