Find de perfekte havestole til lige netop din have

Nu da sommeren er på vej, er det samtidig ved at blive højsæson for udendørs spisning. Det er nemlig utroligt hyggeligt at sidde hele familien samlet i den sommerlige aftenbrise, forældrene med et glas vin, og børnene med deres sodavand. Det evige problem er dog havemøblerne, der skal vedligeholdes hvert år.

Vælg de helt perfekte havestole til din situation

Vi har desværre ikke fundet frem til en mirakuløs løsning på problemet med at skulle vedligeholde havemøblerne. Dog kan du i denne artikel få en evt. bredere viden om forskellige havestole. Hvilken havestol skal stå i din have, på terrassen eller på balkonen?

Prioriterer du det lave vedligeholdelsesniveau eller det dekorative niveau højst?

Det første at overveje omkring havestole og havemøbler generelt er materialet, de er lavet af. Der findes bl.a. træ, aluminium, plast og rattan. Hvis du vælger træ, skal du på forhånd være opmærksom på, at det kræver en del mere vedligeholdelse end eksempelvis plast. Hvis du vælger træhavestole, vil du med høj sandsynlighed også synes, at et træhavebord vil passe bedt til det. Derfor skal du huske på, at der vil medfølge mere vedligeholdelse end blot af stolene. Fordelen ved træhavestole er primært deres udseende. De bidrager til en hyggelig atmosfære. Aluminium og rattan vejer som regel mindre end de andre materialer, så de materialer er optimale, hvis du gerne vil have relativt mobile havestole.

Sammenfoldelige liggestole for afslapningen eller campingturenes skyld

Hvis du nyder at kunne ligge halvt ned og nyde solen og den afslappede stemning, er en sammenfoldelig havestol måske lige noget for dig. Du vil kunne sidde ret op under måltiderne, mens du bagefter kan læne dig tilbage og tage solbrillerne på, hvis det er ved frokosttid. Liggestole kan oftest også klappes fuldstændigt sammen, hvorfor de vil udmærke sig til at medbringe på campingture og andet.