Få det bedre med æteriske olier fra Hedenhus

Skal du lave din egen parfume, have en lækker duft i hjemmet, eller har du brug for en naturlig olie til dit helbred, så har Hedenhus lige det, du søger. Hos dem kan du nemlig finde et bredt udvalg af æteriske olier, der kan bruges på utroligt mange forskellige måder.

Spred duften af lavendel eller andre æteriske olier i hjemmet

Når du skal se på æteriske olier, så er det helt klart at foretrække, at de kommer i høj, økologisk kvalitet. Netop det kan du være sikker på, at Hedenhus sørger for. De har nemlig fokus på både økologi og bæredygtighed i forhold til alle deres produkter. Det gælder også deres æteriske olier, som de har i et væld af forskellige varianter. Æteriske olier er koncentrerede, aromatiske planteekstrakter, der oftest er udvundet gennem dampdestillation af planter, blomster, rødder m.m. En af de mest brugte æteriske olier er nok lavendelolien. Den er blandt andet god at bruge, når man skal slappe af i et karbad, men kan også anvendes i en diffuser, der spreder duften i rummet. Derudover er den æteriske Lavendel olie også kendt for at virke mod kramper, være betændelsesdæmpende og være smertestillende. Der findes dog mange andre æteriske olier hos Hedenhus, der blandt andet bruges som bæreolier og basisolier i kosmetik.

Æstetiske olier hjælper dig med at undgå uren og fedtet hud

Du kan finde æteriske olier, der gør der beroliger og afbalancerer sindet. Det er blandt andet rosenolie, der menes at have antidepressive egenskaber. Det kan være en hjælp, når man går igennem nogle svære tider, uanset om det er på grund af sorg, tab eller tristhed. Den kan også anvendes mod hovedpine. Leder du efter æteriske olier, der specifikt er gode til hudpleje, så er bergamotolie uden tvivl noget, du skal overveje. Bergamotolie er specielt velegnet til uren og fedtet hud. Den kan sagtens anvendes i lotion og gel til hud, der har tendens til akne. Den er også ideel i deodorant, da den dræber de bakterier, der skaber svedlugten. Æteriske olier giver dig altså utrolig mange forskellige produkter, samtidig med at de oftest dufter utroligt godt. Hedenhus har helt sikkert æteriske olier til dig, uanset om det er olier, der kan forbedre dit helbred, give pænere hud eller blot sprede en lækker duft, som du er på udkig efter. Du kan altid tage ind forbi hedenhus.dk, hvor du kan lære en masse spændende ting om æteriske olier samt finde spændende opskrifter, hvis du vil prøve kræfter med at lave egne kosmetiske produkter. Læs mere om de forskellige æteriske olier under hvert produkt.

Du bør bestille dine æteriske olier hos Hedenhus, hvis du er interesseret i både økologi og bæredygtighed.