Dyrlægens Gård har Kalm til hunde

Dyrlægens Gård sælger dyrefoder fra de bedste mærker samt kosttilskud til hunde og katte. Læs med her om Kalm til hunde samt om Virbac hundefoder.

Beroligende Kalm til hunde fra Dyrlægens Gård

Søger du et kosttilskud med en beroligende effekt til din hund, så har Dyrlægens Gård lige det, du skal bruge. Fra deres webshop kan du finde alt i kosttilskud til hunde og katte, og de fører bl.a. Kalm til hunde. Kalm til hunde er et middel, der har en stærk beroligende effekt på dyret i forbindelse med stressede situationer. Hvis du for eksempel ved, at din hund har svært ved at komme igennem nytårsaften uden stress og angst, så er det helt klart den bedste måde at klare det på. Kalm til hunde findes som tabletter, og der er til både store og små hunde samt til katte. Det er især nytårsaften, der kan være problematisk for husdyr, da de kan opleve stress i forbindelse med støjen fra fyrværkeriet. Det kan dog også være i forbindelse med rejse og transport. Hvis det er en kat, som bliver ængstelig ved at opholde sig i en transportboks, så kan Kalm også hjælpe. Der findes mange anvendelsesmåder, og du kan læse meget mere om Kalm til hunde og katte på www.dyrlaegensgaard.dk. Her kan du finde et stort udvalg af dyrefoder samt kosttilskud og lægemidler til mange forskellige husdyr. Forretningen og hjemmesiden er skabt af dyreelskere, og de sælger kun det bedste af det bedst til dine dyr.

Få en sund kost til hunden med Virbac hundefoder

Hvis du har hund derhjemme, så ved du, at deres humør ændrer sig med det rigtige foder. Hunde spiser ret ensartet i løbet af deres liv, og derfor kan det virkelig betale sig at finde den helt rette foder til sin hund, som matcher hundens smag og dens behov. Der findes mange forskellige slags hundefoder med diverse sammensætninger af mineraler, proteiner, vitaminer, kulhydrater etc. Dyrlægens Gård sælger hundefoder i høj kvalitet til både store og små hunde. De har blandt andet et stort udvalg af Virbac hundefoder. Virbac laver foder til raske hunde samt målrettede sygdomsdiæter til hunde. Det kan være mad til hunde med problemer med gigt og leddene, hunde med nyreproblemer eller med følsom fordøjelse. Hvis du søger et godt udvalg af hundefoder til din hund, så kan du finde præcis det, du skal bruge i udvalget af Virbac hundefoder. De laver mange forskellige slags; til små og store, unge og gamle hunde. Virbac hundefoder har i mange år været førende inden for både kvalitet og smag. Læs mere om Virbac hundefoder på www.dyrlaegensgaard.dk, hvor du helt sikkert kan finde det, du søger i foder til din hund.