Dungeons & Dragons – Et eventyrligt univers for alle

Dungeons & Dragons blev skabt for mere end 40 år siden og er i sin levetid udviklet sig til at blive en helt igennem ikonisk spil. Rollespillet er perfekt til dig, som har lyst og hungrer efter et vildt eventyr og vilde historier som kun kan oplevet igennem et spil Dungeons & Dragons. Dungeons & Dragons er for alle og et univers alle kan være med i, hvor folk i alle aldre og køn kan nyde.

Next Level Games er et ideelt sted at kigge og shoppe ting fra Dungeons & Dragons universet, da Next Level Games selv har en utrolig erfaring med spillet og andre i samme genre. På hjemmesiden kan du finde et stort udvalg af Dungeons & Dragons ting, fra selve spillet til bøger, starter sets, figurer og meget mere.

Hvis du enten er ny til Dungeons & Dragons eller erfaren så er Next Level Games STEDET for dig!

Dungeons & Dragons og dets lange historie

Dungeons & Dragons er et af de ældste og mest populære bordrollespil i historien. Spillet blev opfundet tilbage i 1970’erne i USA af spildesignerne Gary Gygax og Dave Arneson og deres firma Tactical Studies Rules. Det blev senere overtaget af Wizards of the Coast.

Dungeons & Dragons og dets høje popularitet betød at det eventyrlige univers også blev videreført til diverse Tv-serier, film, figurer og bøger. Det blev simpelthen en hel bevægelse, som også spillet en utrolig stor rolle i andre bordrollespil og rollespil generelt. Flere og flere spil byggede eller tog inspiration fra Dungeons & Dragons med hensyn til både gameplay, historieopbygning, med mere.

Tag på en eventyrlig rejse med Dungeons & Dragons 5th edition

Dungeons & Dragons 5th edition er det seneste og mest optimerede spil fra den populære spilserie. Det udkom i 2012 og giver en helt perfekt mulighed for at nyde og fordybe dig et fantasiunivers som du selv står for at skabe. Dungeons & Dragons 5th edition er lavet sådan, at det er utroligt nemt at komme i gang med, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller.

Dungeons & Dragons 5th edition indeholder nemlig en række bøger som kan være en hjælp, men også en måde at gøre din spiloplevelse bedre. Bøger som ”Player’s Handbook” og ”Monster Manual” er f.eks. meget nyttige hvis man vil vide hvordan man opbygger karakterer eller forklarer de forskellige monstre, som Dungeons & Dragons besidder.  Hvis du først starter et Dungeons & Dragons, så får du meget svært ved at stoppe og forlade de fantastiske historier du får skabt.