Du kan få flotte og holdbare gulve hos www.billigetrægulve.dk

Billige Trægulve er klar med et af landets mest prisstærke udvalg på bl.a. plankegulve, laminatgulv samt flere andre typer gulve i samme kategori. Webbutikken er sat nydeligt op, og man finder med lethed frem til de produkter, der har interesse. Samtidig har man mulighed for at få hjælp af den kyndige og venlige kundeservice, hvis man bliver i tvivl om et eller andet. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Lækre plankegulve til lave priser hos Billige Trægulve

Plankegulve har i mange år været et populært valg i både stuer og andre rum i boligen, takket være et stilrent og moderne look, der som regel altid kan indgå problemfrit med mange forskellige slags møbler og indretningsstilarter. De seneste år har plankegulve haft lidt af en renæssance, rundt omkring i danske boliger, når der skulle lægges nye gulve i køkkenet, i stuen eller i andre rum. En sandsynlig årsag til det er sikkert, hvor gode priser man finder på plankegulve hos forhandlere som www.billigetraegulve.dk. Her finder man lige nu over ti forskellige unikke slags plankegulve, der alle sammen vil passe perfekt ind i en moderne og velindrettet bolig. Og fordi priserne på plankegulve er holdt på et fair og kundevenligt niveau, har det aldrig været billigere at få plankegulvet, som man drømmer om derhjemme. Besøg eventuelt selv hjemmesiden og få et kig på det flotte udvalg af plankegulve, når du har tid.

Laminatgulv til den kvalitetsbevidste husejer

Ud over plankegulve finder du bl.a. også laminatgulv som en del af kataloget hos Billige Trægulve. Med gulv i laminat får man ligeledes et flot og tidløst gulv. På samme måde som med plankegulve holder det sig flot i mange år frem. Lige nu fås laminatgulv bl.a. i varianter som hvid ask, eg, hvid eg, forskellige typer beton med mere. Derfor er det særdeles problemfrit at finde et laminatgulv, der passer perfekt til ens drømmekøkken, stue eller andre rum hvor man er i gang med at planlægge en større eller mindre istandsættelse.

Har du endnu ikke været forbi den danske forhandler og kigget deres udvalg igennem, kan det anbefales på det varmeste. Ud over laminatgulv og plankegulve kan du bl.a. også glæde dig til et flot udvalg af lamelparket, sildebensparket, herregårdsplank samt tilbehør til gulve. Og husk, at hvis du har spørgsmål vedr. en specifik type gulv, f.eks. laminatgulv eller plankegulv, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice og få en uforpligtende snak.