Det søde liv til søs kræver pleje – bundmaling til båden

Ohøj kaptajn! Er du en heldig indehaver af en båd, så ved du sikkert en del om det søde liv til søs. For at det skal blive ved med at være sødt, kræver det en del pleje og vedligeholdelse i løbet af sæsonen. Både er ikke kun til pynt, men først og fremmest til brug. Giv gerne din båd en omgang med penslen, og beskyt din båd mod uønskede alger, slim og anden form for begroning. Bundmaling er essentiel henover sejlsæsonen. 

Om du er en garvet sømand eller en nybegynder er sådan set underordnet når det kommer til pleje af båden. Alle både kan blive udsat for uønsket slim- og algevækst i bunden af båden. Dertil er løsningen ganske simpel, nemlig en omgang bundmaling. Der findes en bred vifte af produkter hos Marinebutikken, der udbyder produkter i tårnhøj kvalitet. Gør sejlturen gnidningsfri ved at fjerne uønskede vækster og dermed også risikoen for dårlige sejlegenskaber.

Bundmaling hos stor fysisk butik i Vejle

Henover sejlsæsonen er der uheldigvis altid en risiko for at der kan vokse alger, slim og anden form for begroning i bunden af din båd. De uvelkomne vækster kan give dårlige sejlegenskaber og bl.a. bidrage til ineffektiv brændstoføkonomi. Alt dette kan undgås ved at svinge penslen ned i malingen og give bunden af din båd de tiltrængte strøg. Mængden af malingen er naturligvis afhængigt af størrelsen på båden. Er det en mindre båd, kræver det naturligvis ikke nær så meget maling, som ved en større. Find et stort udvalg af bådudstyr hos Marinebutikken der har en stor fysisk butik i Vejle.

Bådpleje i fokus – find den rigtige mængde bundmaling

Når du ikke besejler de store farvande, er bådplejen stort set altid i fokus. I havnen eller andet opholdssted til båden, får du den nødvendige tid til at tilse din båd, hvad end bådplejen må bestå af. Bundmaling beskytter båden fra uvelkomne vækster og er med til at sikre gode sejlegenskaber. Hvis du har svært ved at vælge den korrekte mængde af bundmaling, får du her en oversigt over hvilke de mest populære mærker, der udbydes. Du finder bl.a. Jotun, Hempel og International m.fl. Alle mærkerne på bundmaling findes i forskellige litermål, alt efter bådstørrelsen. Få professionel hjælp hos Marinebutikken eller i deres store fysiske butik i Vejle. Ved bestillinger for over 999 kr. tilbydes fri fragt. Du kan forvente en levering på 1-3 hverdage.