Den helt store – eller lillebitte – hjemmekontorsrenovation

Indimellem kan de vante rammer trænge til en mere eller mindre kraftig fornyelse. Dette problem er med garanti steget under COVID-19-pandemien, da hele Danmarks befolkning har været tvunget til at sidde hjemmefra og arbejde.

Gør hjemmekontoret funktionsdygtigt

Når man både mangler den sociale stimulation, der trods alt forekommer, når man omgives med sine kolleger arbejdsdagen igennem, men også arbejdspladsens miljø, kræver det omhu at være nytænkende nok til at tilfredsstille sig selv derhjemme. Et renoveret hjemmekontor er første skridt. På et kontor hører en printermaskine hjemme. Har du en Brother printermaskine, kan du mangle en toner dertil, hvilken for eksempel kan være en Brother TN243BK toner. Hvis din printer ikke er duelig, eller du slet ikke har en, må du se at få anskaffet dig en, for den kan vise sig at være uundværlig.

Tid til at trække i malertøjet

For alt for mange mennesker er en renovation af et rum lig med fuldkommen udskiftning af det komplette inventar. Hvis du indtil nu også har været af den opfattelse, er du bestemt havnet det rette sted. En renovation betyder nemlig ikke altid udskiftning, men fornyelse. Fornyelse er også at male væggene i en ny farve eller udskifte tapetet med et, der er forskelligt fra det gamle. Måske lider de slidte reolers farver nød, da de ikke er blevet plejet i mange år. Er det tilfældet, kan det mange gange også klares med en omgang maling.

Personliggør væggene

Et lokales atmosfære bestemmes ofte af bl.a. vægdekorationerne. Hvis du i øjeblikket ikke har udsmykket hjemmekontorets vægge med noget som helst, må det være en fejl. Det er din beslutning, om du vil have børnenes tegninger, byplansplakater eller farverige malerier op at hænge. Bare der kommer noget at kigge på med nysgerrige øjne, når man træder ind i rummet, er det i den skønneste orden.