Brug et cts-anlæg til din virksomhed

Har jeres virksomhed nogle problemer med energiforbruget så skal du blot lytte med her. Du og din virksomhed kan nemlig nu få et effektivt og velreguleret cts-anlæg. På denne måde vil din virksomhed altså få en bedre udnyttelse af energiforbruget, mens man samtidig får et bedre indeklima, som vil kunne gavne alle i jeres virksomhed. Hvis du ikke er helt klar over det, så vil der nu komme en kort forklaring omkring hvad et cts-anlæg det er. Et cts-anlæg er opbygget af en hovedcentral og en undercentral som er sammenkoblet i et netværk. Dette netværk kan så programmeres til at håndtere nogle styringsopgaver som du har brug for. Dette er baseret på de input de får fra de tilkoblede komponenter. Det kan være energimålere, temperaturmålere og meget andet, som du nok kan fornemme. Hvis du får installeret et cts-anlæg, så bliver det hele mere overskueligt, da den som er bygningsansvarlig vil kunne styre det hele fra et sted, og regulere derfra. Det kan være man gør det fra en computer som nok er mest oplagt, men det er også muligt at gøre fra telefonen. I princippet, så vil man kunne styre det man har brug for, men det man ofte ser er lys, varme og ventilation så der er styr på det. På denne måde vil man altså få et bedre indeklima, og opnå gode energibesparelser. Få et cts-anlæg fra lund erichsen her.

cts-anlæg til dig og din virksomhed

Ved Lund & Erichsen kan du købe og få installeret cts-systemer.  Der vil blive sendt en leverandør ud som er opdateret omkring det nyeste teknologi, så din virksomhed vil få den bedste løsning. Du vil blive introduceret til mange fleksible løsninger indenfor bygningsautomatik. Når du selv skal i gang med at styre dit energiforbrug, så gælder det bare om at gøre det på den måde det giver mening for dig. Det kan for eksempel være du gerne vil styre systemet med touchskærme eller en computer. På den måde kan du hele tiden holde styr på dit anlæg og have overblikket som er så utrolig vigtigt.

skaf dig et cts-anlæg lige her!

Lyder alt dette som noget for dig, så skal du bare have installeret et cts-anlæg. Det vil du og din virksomhed med sikkerhed ikke fortryde.