Broste Copenhagen – nordisk design til hjemmet

Er du på udkig efter en ny sofa eller bare noget nyt interiør til hjemmet? Skal det være moderne og med en simpel og skandinavisk stil? Så bør du tage et kig på, hvad Broste Copenhagen kan tilbyde.

Broste Copenhagen er noget for dig, der er helt vild med boliginteriør i moderne og nordisk stil. Alle produkterne er designet med stort fokus på gode materialer samt den velkendte, nordiske æstetik. Broste Copenhagen har bidraget til det danske design siden 1955 med bl.a. deres fantastiske tekstiler, sten serier og lamper. Produkterne kan tilføje en helt igennem fantastisk stemning i ethvert rum, og kan derfor tilføjes i ethvert hjem. Tankerne vil med garanti falde på den robusthed og skønhed, som er kendetegnende for nordisk natur. Broste Copenhagen finder dog også inspiration fra andre dele af verden, hvor man forsøger at bruge hele verden som sin legeplads for design.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkterne fra Broste Copenhagen.

Tilføj Broste Copenhagen til din indretning

De lækre produkter rammer en bred målgruppe, og komplimenterer den øvrige indretning i ethvert hjem. Køber du eksempelvis en sofa fra Broste Copenhagen, får du nemt tilføjet et råt og kreativt element til din stue, hvor den skandinaviske stil vil være i fokus. Dette gælder naturligvis ikke blot ved køb af sofaen, men også hvis du vælger et bord, en puf, reol eller noget helt andet fra Broste Copenhagen.
Produkterne fremstilles i træ, læder, glas og stål, og fælles for disse materialer er, at de er langtidsholdbare. Dette vil sige, at hvis du behandler materialerne med omhu, kan du altså have glæde af dem i mange år. Nogle af produkterne holder faktisk gennem flere generationer. Farverne er også velvalgte i produkterne, som er inspirerede af den barske natur samt vilde vejr, som til tider kan opleves i Norden. Af netop denne grund kan de kolde farver, organiske former og råt udtryk altså virke både traditionsrige og genkendelige for mange. Du kan altså med god grund gå på opdagelse blandt de mange produkter og indrette dit hjem til at være helt unikt og personligt.