Bioposer og komposterbar landbrugsfolie hos specialisten ZENZO

ZENZO arbejder med miljørigtige produkter indenfor landbrug og affaldssortering. Deres mange år i branchen betyder, at de har opbygget solide forhold til både leverandører og rådgivere, sådan at et vellykket samarbejde ligeledes kan indgå med deres fremtidige kunder. Find alt fra bioposer og komposterbar landbrugsfolie i det store sortiment på www.zenzo.dk.

Bioposer til ethvert formål

Bioposer er et fantastisk alternativ til konventionelle plastikposer. Bioposer er nemlig bionedbrydelige, hvilket betyder, at rester af bioposer altid komposteres fuldt ud og aldrig efterlader mikroplast i naturen. ZENZO er derfor leverandør af mange forskellige typer bioposer, der kan være med til at skubbe den danske affaldshåndtering i en grønnere retning. Disse poser er oplagte at benytte til indsamling af organisk affald, idet de er fuldt ud nedbrydelige ligesom affaldet selv. Bioposernes nedbrydelighed skyldes, at de produceres af komposterbart polyester, vegetabilske olier og stivelse. Disse materialer er spiselige for mikroorganismer, hvilket betyder, at de eneste restprodukter, bioposer efterlader, er vand, CO2 og humus. Hos ZENZO finder du bioposer til mange forskellige typer af erhverv. Du kan derfor starte dit grønne eventyr med bioposer, uanset om du mangler poser til storkøkkener, HORECA, detailhandel, landbrug eller industri. Disse erhverv har nemlig alle hver deres specifikke behov, og derfor fås bioposer med flere forskellige egenskaber og i flere forskellige størrelser.

Komposterbar landbrugsfolie – et valg for naturen

Et andet alternativ til konventionelle plastikprodukter er komposterbar landbrugsfolie. Komposterbar landbrugsfolie bruges til afdækning af både landbrugs- og gartneriafgrøder, men er, i stedet for de konventionelle modeller, fremstillet af en bionedbrydelig folie. Denne bionedbrydelige folie pløjes blot ned i jorden, når høsten er ovre, hvorefter den komposterer i jorden, mens dine nye afgrøder vokser. Der efterlades nemlig ingen mikroplast ved brug af komposterbar landbrugsfolie, hvilket er sikret i henhold til den europæiske standard EN13432 og EN17033. Du behøver derfor heller ikke at fjerne gammel landbrugsfolie før nye afgrøder plantes, hvilket sparer både tid og ressourcer. ZENZO er leverandør af komposterbar landbrugsfolie til en lang række af forskellige behov. Foliens tykkelse tilpasses nemlig den afgrøde, den er tiltænkt, da afgrøder med en kort cyklus har brug for en tyndere plantefolie end afgrøder med en længere cyklus. Ligegyldigt hvilken type folie du vælger, er du dog sikret et produkt, der tager del i den cirkulære økonomi. Ligeledes sikres du et produkt, der kan medvirke til en mere næringsrig jord på sigt, ligesom at det kan reducere dit forbrug af både herbicider og pesticider.

Læs mere om de mange fordele ved både komposterbar landbrugsfolie og bioposer på www.zenzo.dk!