Bestil et foredrag om kommunikation hos JohnHarmsen

Trænger I til bedre stemning på arbejdspladsen? Med et foredrag om kommunikation ved JohnHarmsen bliver I hurtigt bedre til at forstå hinanden. Han tager enten de dårlige vaner frem i lyset, viser jer med sine sjove foredrag, hvordan I kan blive bedre til at sælge jeres idéer eller giver jer redskaber til at blive verdens bedste kollega. Med den faglige baggrund, han har, får I foredrag om kommunikation på et fagligt højt plan. Gå ind på hans hjemmeside, og bestil sjove foredrag i dag, så får I hurtigt besked om, hvornår han kan.

JohnHarmsen giver lærerige foredrag om kommunikation

Med en humoristisk tilgang får I på et foredrag om kommunikation redskaber til at arbejde sammen, undgå klikedannelser og blive verdens bedste kolleger. Der er flere foredrag at vælge imellem, og det gælder om, at I får vendt en os-og-dem-kultur til en alle-for-én-kultur. Det gør I ved at respektere hinandens forskellige arbejdstilgange og personligheder. Tager I teknikkerne fra foredraget om kommunikation ind og bruger dem i hverdagen, vil I skabe bedre stemning på arbejdspladsen. Find det rigtige foredrag på www.johnharmsen.dk nu.

En vigtig ting ved et foredrag om kommunikation er, at I lærer en god omgangstone og at vise hinanden respekt. På den måde danner I grobund for godt samarbejde, og når alle løfter i flok, bliver det sjovere at gå på arbejde. Det foredrag, der hedder “Kender du typen?”, handler om forskellige personligheders adfærdsmønstre. På et foredrag om kommunikation, der hedder “Forstå mig ret” lærer I at sælge jeres idéer bedre, og på det foredrag, der kaldes “Verdens bedste kollega”, lærer ledelsen at prioritere arbejdsglæde. Der er også “Verdens værste kollega”, hvor de dårlige vaner bliver hevet frem i lyset.

Han har stor erfaring med at afholde sjove foredrag

Ledelsen skal påtage sig ansvaret for at implementere de gode vaner, I lærer på det sjove foredrag. Og medarbejderne skal bakke hinanden op og hver især gøre sig umage for at vise hinanden respekt og tale med den gode omgangstone. Der kan også være enkelte medarbejdere, som har større udfordringer end andre, og til dem vil en 1:1 mentorordning være en god ide. Find sjove foredrag og en mentorordning på hjemmesiden.

John Harmsen holder ikke kun sjove foredrag. Han har 19 års erfaring med arbejdsmiljø og med at skabe arbejdsglæde og forbedre arbejdspladser. Du får glæde af hans mange uddannelser som: DISC-adfærdskonsulent, NLP-coach og stress-ekspert. Derudover har han uddannelse indenfor optimisme, positiv psykologi samt salg- og serviceoptimering. Med en humoristisk tilgang bruger han den viden, han har opbygget til at give jer sjove foredrag. Få hurtigt glade aftener med sjove foredrag om kommunikation. Bestil et i dag på www.johnharmsen.dk. Og hvis I senere finder ud af, at I har brug for en mentorordning, så sender I en mail om udfordringen. I får hurtigt en tilbagemelding.