Besøg Økovejen og køb økologisk kvalitet

Hos Økovejen elsker vi vores verden og Moder Natur. Økovejen tror på, at vi skal passe på det miljø, der giver os vores mad, og vi mener, at vi bedst passer på naturen ved ikke at sprøjte vores afgrøder og dræbe vores insekter. Vi tror på, at naturen ikke har godt af, at der flyder plastikaffald overalt, og vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Derfor kan du hos Økovejen kun finde produkter, der er økologiske, biodynamiske og miljøvenlige. Økovejen tilbyder dig de bedste økologiske dagligvarer, og vi elsker at hjælpe dig med at leve et sundt liv. Økovejen er en online dagligvarebutik, der giver dig alt, hvad du har brug for til dit køkken, spisekammer og køleskab. Vi tilbyder vores kunder bio-brød, bio-chokolade, bio-juice og meget mere. Økovejen er ikke bare en online dagligvarebutik – Økovejen er en bevægelse, der har til formål at gøre denne verden til et bedre sted at leve i. Økovejen har udviklet sig til et miljøvenligt brand med miljøvenlige produkter under mærket Økogurten. Økogurten står for frit tilgængelige fødevarer af høj kvalitet fra naturen. Besøg Økovejen i dag og se vores lækre udvalg.

Kvalitetsprodukter fra naturen

Økogurten er Økovejens eget mærke, og Økogurten-logoet sikrer, at du som kunde kan stole på Økovejen som et miljøvenligt mærke. Hos Økovejen arbejder vi hårdt for at spare så meget som muligt for vores kunder. Men vi elsker også at give noget tilbage til samfundet og naturen. Derfor donerer Økovejen hver måned en del af sin omsætning til en velgørenhedsorganisation, der støtter en bæredygtig, miljøvenlig livsstil og fattigdomsbekæmpelse på verdensplan. Økovejen tror på at give mennesker et værdigt arbejde og hjælpe dem til selvforsørgelse inden for en generation. Økovejen tror også på at donere penge til lokale initiativer som f.eks. skoler eller sportsklubber.

Økologiske tørvarer til dit velvære

Økovejen er også en af de få socialt bevidste e-butikker i Danmark, der bidrager til lokalsamfundet med ØkoMatch, hvor Økovejens kunder selv kan vælge deres velgørenhed. Økogurten siger nej til GMO, pesticider og herbicider – ja til kvalitet, gennemsigtighed og respekt for naturen. Besøg hjemmesiden og se vores lækre udvalg fra økologiske tørvarer.