Automatisk kladde 4

Skab en funktionel indretning i dit soveværelse

Hvis du skal bruge dit soveværelse til andet end kun at sove i, så er det vigtigt du indretter det funktionelt og praktisk. Hvis du kun har få kvadratmeter at gøre godt med, så skal du udnytte pladsen på den mest praktiske og effektive måde. Hvis du mangler idéer til, hvordan du skal indrette dit soveværelse, så det er funktionelt, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du får mest ud af dit soveværelse som et andet opholdsrum.

En vandseng

En vangseng kan være en behagelig løsning, hvis du er på udkig efter noget anderledes. De findes både med hård og blød side og kan være et godt valg, hvis du vil have en ekstra hyggelig seng. Vandsenge har ofte indbygget varmeapparat, så de kan holde dig varm på kolde vinternætter. En vandseng var meget moderne i start 00’erne, og kan måske komme tilbage og blive inde igen. Hvis du døjer med særlige rygproblemer eller i dine skuldre, så kan en vandseng måske være sagen for dig.

Størrelse

En anden vigtig faktor er størrelsen på sengen. Har du plads nok til en kingsize- eller queensize-seng? Hvis ikke, kan du købe en mindre seng eller en sovesofa, der kan omdannes til en seng. Det kan f.eks. være en trekvartsseng, du skal overveje at købe i stedet for. Det er også vigtigt at sikre sig, at sengen passer ind i rummet, og at der er plads nok til den. Hvis du ikke har meget plads, så kan du også placere sengen op langs væggen. Det giver lige lidt mere plads i soveværelset, fremfor sengen skal stå i midten af rummet. Men overvej, hvad der giver mening og sørg for at få målt godt op, før du går ud og køber en ny seng.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig.

I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på Drømmesengen.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.