Automatisk kladde 2

Find den bedste seng til dig

Det er en stor investering, når du skal til at vælge en ny kontinentalseng til soveværelset. Den skal have den rette størrelser, og så skal den jo gerne se ud, som du ønsker det. Din seng er der, hvor du lader op til en ny dag, og den skal gerne passe ind med resten af soveværelset. Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du vælger den rette seng, så har vi lavet en lille guide, du kan følge, når du skal ud at vælge en ny seng. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med i artiklen her.

Din anatomi

Når du har overtøj på, kan det være svært at se, om sengen støtter din krop godt nok. Formålet med en seng er, at den skal støtte din ryg og nakke, så du ligger så lige som muligt. Hvis din krop ikke får den nødvendige støtte, så risikerer du at få smerter i din ryg og nakke. Det er derfor vigtigt, at du får en madras, der kan støtte din krop.

Senge

En kontinentalseng 120×200 er en meget personlig ting i hjemmet. Når man sover, så sveder man, og det trænger ned i madrassen. Derfor er det ikke superlækkert at ligge i en seng, som andre før har ligget og svedt i. En seng bruges også i stor grad til andre intime ting. Derfor skal du tænke dig godt om, hvis du vil købe en brugt seng. Du kan også undersøge, om der er muligheder for at få rengjort madrasser i dybden. Det er som regel kun madrasserne i sengen, der er det reelle problem, så du kan sagtens købe en brugt sengeramme, hvis du bare sørger for, at den bliver rengjort inden brug. Her kan det betale sig at købe en helt ny madras.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.